Da li je ovim priznao grešku jer je napustio Evropu?

> 19:01

Belgijanac je sve iznenadio kada je početkom godine napustio Atletiko i preselio se u Kinu. 

Srbija otkinula bod kompletnim Hrvatima!

Mnogi su tada govorili, kao i za sve njegove kolege, da je poleteo za novcem, umesto za zavidnom karijerom u jednom od najjačih klubova sveta. 

Karasko je tada zajedno sa Nikom Gaitanom prešao u Dalijan Jifang, i umesto da ga gledamo u Ligi šampiona, on igra samo u kineskoj Superligi. Došlo je vreme da njegov agent potvrdi da je Karasko zimus odbio Napoli. 

"Besmisleno je čuvati tajne u fudbalu i istina je da je postojalo interesovanje Napolija za njegove usluge. Na kraju je odabrano Kinu. Ubeđen sam da će pre ili kasnije igrati u Italiji, za Seriju A je suđeno da će rasti. 

Nisam bazirao ovu informaciju isključivo na nadi, imam konkretne razloge da verujem da će Karasko igrati u Italiji u budućnosti", izjavi je agent belgijskog reprezentativca. 

Da li to znači da će naredni korak u karijeri Belgijanca biti Serija A, koja je dolaskom Ronalda postala atraktivna i primamljiva mnogim fudbalerima. Činjenica je da bi se fudbalski mnogo bolje razvijao u Evropi, ali je i isto tako tačno da su mnogi počeli novac da stavljaju na prvo mesto. 

Mi bismo svakako želeli da ga vidimo u Evropi jer je na Mundijalu u Rusiji pokazao da zna da igra fudbal i da je mnogo dobar. 

JOŠ SPORTA:

Jokić ispred Taunsa, Tompsona, Oladipa, Vola...

Nije hokej, fudbal je - Čuka lupila šamar Partizanu, 7:2!

Šta povezuje Nastasića, Milivojevića i Gaćinovića u borbi sa Krstajićem?

Džordan sleteo u Pariz