Fulam ide po prve bodove u sezoni

> 13:39

Fulam je ponovo u modi i danas će protiv Barnlija ići po prve bodove u ovoj sezoni. 

Inzagi stao u odbranu SMS-a: Ne mogu da ga krivim za poraz

Zbog činjenice da je Slaviša Jokanović trener, a prvi napadač ekipe Aleksandar Mitrović, Fulam je ove godine interesantan našim navijačima. 

U prva dva kola nisu uspeli da dođu do prvih bodova, s tim da smo videli potencijal. Prošlog vikenda su igrali "muški" protiv ekipe Totehnema dok će danas od 17 časova igrati protiv Barnlija na svom "Krejven kotidžu".

Fulam važi za favorita a šta o ovome kaže trener ekipe Slaviša Jokanović. 

''Odlično poznajemo ekipu Barnlija. Oni nikad nisu umorni, oni trče i bore se kao 'luda družina'. Mnogo ih poštujem, zbog načina na koji igraju fudbal i zbog napretka koji su napravili u ovih par sezona. 

Oni odlično poznaju jedni druge i znaju kako žele da igraju, šta su ciljevi svakom od igrača. Za nas je početak sezone težak baš iz razloga što nemamo kontinuitet, treba nam vreme da upoznamo jedni druge. 

Ja znam naše navijače, posle dve utakmice očekuju prve bodove i nadam se da će protiv Barnlija biti sjajna atmosfera na našem stadionu, kao i uvek do sada. Mi znamo šta nam je potrebno, treba nam pobeda i učinićemo sve da do nje i dođemo'', istakao je Jokanović, uz optimističku poruku da je ''Fulam danas bolji nego što je bio juče". 

JOŠ SPORTA:

Partizan u Šapcu juri bodove pred Istanbul

Koman baš nema sreće, čeka ga duga pauza

Kalinića podržali Rol i Pargo

700.000 za Pavkova?