Partizanov "triling" Dancima, "All in" na Turke

> 22:36

Crno-beli su savladali danski Nordsjeland rezultatom 3:2. 

Radoja na pragu "Čizme"

Loše je počela utakmica po Partizan. Danci su u 9'poveli posle prve ozbiljne šanse. Olsen je primio loptu po sredini, Valijente i Marković su ispali i Danac je vrlo lako realizovao ovu akciju. 

Međutim, nakon toga su crno-beli počeli da napadaju. Dva minuta kasnije, posle kornera najviši je bio Nemanja R. Miletić i doneo Partizanu izjednačenje. Domaći su nastavili da napadaju. 

Imali su veći posed lopte, kontrolisali su rezultat i bili su dominantni na terenu u tim trenucima. Već u 30' Marko Janković je doneo preokret Partizanu. Dobio je loptu po desnoj strani ušao u šesnesterac i nakon njegovog šuta, lopta je pogodila jednog odbrambenog igrača i dobila visinu i zavrišla iza leđa golmana Nordsjelanda. 

Partizanu je ponovo trebalo malo vremena da dođe do pogotka, svoj prvenac u Evropi je upisao Svetozar Marković i crno-beli su otišli na velikih 3:1. 

U drugom poluvremenu smo videli istu sliku kao i u Danskoj. Crno-beli su pali u poslednjih 30' i možemo reći da su imali dosta sreće. Prvo je Amon u 76' smanjio na 3:2 da bi samo nekoliko minuta kasnije Jakobsen primio loptu u petercu, ali po sreću Partizana nije dobro reagovao. 

Nordsjeland je u tom periodu imao inicijativu a vidno umorni Pantić i Zakarić nisu mogli da budu na nivou na kom su bili u prvom poluvremenu kada su zadavali glavobolju gostima. 

Ovom pobedom Partizan se plasirao u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde će se u borbi za Evropsku jesen boriti protiv Bešiktaša. 

JOŠ SPORTA:

Nole i Pike mogu da se raduju, menja se sistem Dejvis kupa

Dvostruki NBA šampion u Avelinu!

Monakova transfer politika - skoro MILIJARDA od prodaje za šest godina!

Ovo je Mirkovićeva dobitna kombinacija za Dance (SASTAV)