Čikago posrće, Paunoviću ostali samo motivacioni govori na "meniju"

> 20:53

Čikago Fajer je na početku bio ozbiljan kandidat da se plasira u plej-ofu ali se na terenu događa nešto sasvim drugačije. 

Otišao iz Zvezde zbog minutaže, u Briselu ništa bolje...

Paunovićev tim je ušao u veliku krizu a kraj se ne nazire. Pre nekoliko dana je Čikago ispao iz Kupa a ovog su vikenda zabeležili sedmi uzastopni poraz u MLS ligi. 

Čikago je ovoga vikenda izgubio od Njujork Red Bulsa sa 1:0, a posle meča Veljko Paunović je izjavio da motivacionim govorima pokušava da trgne ekipu. Sećate se, tako je činio i u omladinskoj reprezentaciji Srbije sa kojom je pre tri godine osvojio Mundijalito na Novom Zelandu. 

''Održali smo otvoren sastanak pred ovaj meč i rekli ,ko nije u potpunosti posvećen, može slobodno da ide. Naravno, niko nije otišao, i to je bio jedan jako važan momenat, kada su momci shvatili - ovi ljudi oko mene, na njih jedino mogu i da se oslonim.

Svako zna da treba da da sve od sebe. I, ja sam to i video na terenu ovoga puta. Nije da smo pre ovog meča igrali tako da ne dajemo sve od sebe, ali je pristup ovoga puta bio drugačij'', smatra Paunović. 

JOŠ SPORTA:

Milojević sa drugim timom na Spartak (SASTAVI)

Emeri porazom debitovao - Siti rutinski protiv Arsenala

Partizan na jedvite jade u Zemunu

Pogba: Ima stvari koje ne smem da kažem...