"Operacija Draksler" u toku!

> 12:56

Dok Milan završava Temua Bakajoka, glavna operacija je u toku. 

ZVANIČNO: Rebić potpisao!

U početku je izgledalo kao da je suluda ideja ali Milan naverava da je pretvori u stvarnost. Milanov "konzorcijum" je pokrenuo operaciju "Draksler" što predstavlja glavnu temu na evropskom tržištu. 

Milan za ovu operaciju ima samo sedam dana s obzirom da se naredne nedelje završava prelazni rok u Italiji. 

Milanski Sport Medijaset tvrdi da je prva ideja direktna trampa Rikardo Rodrigez - Julijan Draksler. Tuhel je bacio akcenat na švajcarskog reprezentativca koji bi u PSŽ-u bio stub po levoj strani. 

Rodrigez trenutno ne želi da napušta Milano ali mu Parižani možda promene mišljenje. On trenutno zarađuje 2.100.000 evra sa ugovorom do 2021. godine a PSŽ mu sprema tri puta veći ugovor. 

Draksler je već otpisan kod Tuhela dok bi kod Gatuza bio u prvom planu. Takođe, francuski šampion ima problem zbog FFP (finansijskog fer-pleja) i nema veliki novac da ulazi u bilo kakve egzibicije na tržištu pa bi ova trampa bila dobra i po jedne i po druge. 

Paralelno s ovim poslom, Leonardo i Paolo Maldini završavaju transfer Tjemuea Bakajoka iz Čelsija. Posao je vrlo blizu realizacije, biće to pozajmica uz pravo otkupa na 35.000.000 evra, a jedini detalj koji se trenutno reguliše jeste visina Bakajokove plate. Čelsi će morati da plaća deo plate koja iznosi preko 6.000.000 evra, jer Milan nema te finansije.

JOŠ SPORTA:

Juče si ih psovao, danas im ljubiš grb...

Kafu doputovao - Želim da usrećim navijače

Dan odluke - sastaju se Modrić i Perez!

U Mančesteru se namrčilo - Murinjo umalo otišao?