Dan odluke - sastaju se Modrić i Perez!

> 11:22

Nakon nekoliko odlaganja došao je i taj dan. 

Kafu doputovao - Želim da usrećim navijače

Sastanak Luke Modrića sa Florentinom Perezom je odlagan nekoliko puta ali i tome dolazi kraj pa bi njih dvojica trebalo danas da se sastanu. Nakon sastanka bi trebalo znati da li će Hrvat ostati u Madridu ili će preći u Inter. 

Ide mu se u Inter, želi da proba nešto novo, dotakao je krov na stadionu „Santjago Bernabeu“ i potrebni su mu novi motivi. 

Italijanski i španski mediji danima prenose različite informacije ali saglasni su sa jednom, a to je da Luka želi u Inter. Ako bi posle sastanka sa Perezom Modrić i dalje imao samo jedan cilj, a to je da ode onda ne postoji nikakva sila koja može da ga zadrži u Madridu. 

Modrić u Interu vidi i priliku za veću zaradu. U odnosu na 6.500.000 evra koliko zarađuje u Realu, Nerazuri mu nude platu od ravno 10.000.000 evra u naredne četiri godine, a onda da mu posredstvom svojih vlasnika omoguće transfer u Kinu i da na Dalekom istoku zadrži ista primanja za još dve godine, iako će tad – pod pretpostavkom da odradi ugovor do kraja – imati čak 37. To znači da bi u narednih šest sezona Luka inkasirao 60.000.000 evra. 

Perez je već izgubio Zidana i Kristijana Ronalda, nije uspeo da dovede Nejmara i Azara tako da neće tako lako pustiti Modrića da ode. 

Zato Perez mora da udvostruči platu Hrvatu pa od jutros kruže priče da bi Modriću ponudio 12.000.000 evra po sezoni. Ukoliko mu se ta plata ponudi možda i odluči da ostane u Madridu s obzriom da bi ugovor produžio do 2022. godine gde bi inkasirao 48.000.000 evra. 

Na kraju nam ostaje da vidimo šta će se desiti nakon sastanka i da li bi Inter mogao da se dogovori sa Real Madridom. 

Videćemo...

JOŠ SPORTA:

Bata i Zakarić debitovali pobedom - Partizan u Humsku nosi dva vredna gola!

Nole ispao u singlu ali prošao u dublu - "Porazi u ovim delovima turnira me sigurno ne raduju"

Mirković: "Ne pojedini, svi igrači su se danas borili"

Juče si ih psovao, danas im ljubiš grb...