ŠPAGETI VESTERN: Modrić, Pjanić i Sergej u glavnoj ulozi!

> 12:45

"Jugoslovenski" trio u glavnoj ulozi nove "sapunice". 

Inter sa Modrićem ide na sve ili ništa

Današnja štampa u Italiji je posvetila dosta pažnje trouglu Pjanić-Modrić-Sergej. 

U Torinu, Milanu i Rimu kruže priče, nakon izjave Nedveda da u Juventusu prelazni rok nije gotov, da bi taj trougao mogao da napravi neke izmene. 

“Modrić – Inter, hridina Real”, objavljuje Gazeta fotografiju Modrića sa suprugom na Sardiniji i dodaje da je Hrvat spreman na razgovor sa predsednikom Reala. Gazeta takođe prenosi da su Modrićevi menadžeri i Peđa Mijatović spremni da nađu rešenje pošto je zvanično najbolji fudbaler Svetskog prvenstva u Rusiji odlučio da pređe u Inter. 

“Počinje poslednje odbrojavanje za Milinkovića”, i danas Korijere Sergeju posvećuje dve strane. U Lacio su mu spremili novi ugovor ali se polaše da će ostati bez svog bisera.  “Sa dolaskom Bonućija, Pjanić više nije tako neophodan za igru Juventusa, štaviše Milinković je mnogo korisniji za igru sa Bonućijem u ulozi režisera iz zadnje linije”, piše Korijere.

U Torinu i Milanu se šire priče da bi moglo doći do trougla: Modrić u Inter, Pjanić u Real a Sergej u Juventus. 

Juventusu je potrebno osvare neku finansijsku dobit zbog fer-pleja UEFA i Pjanić je idealan za to s ozbirom da mu cena nije mala. Prodaja od 80.000.000/90.000.000 evra bi bila idealna za "Staru damu" i odgovorila bi parametrima UEFA. 

“Modrić upozorio Real: obnova ugovora ili Inter”, piše Tutosport da je Modrić podigao ulog kako bi što pre napustio Real. Neroazuri su stavili do znanja da neće odvajati bombastičnu cifru za Hrvata s ozbirom da uskoro puni 33 godine i da nije igrač oko koga se vrti novac, kao što je u pitanju Ronaldo recimo. 

Ovaj "Špageti vestern" je veoma interesantan i mi ćemo ga rado ispratiti. 

JOŠ SPORTA

Sari o Azaru, Morati, Vilijanu i Kurtoi

Krstajić ipak ostaje i dobija mentora!

Veliki obrt - Vidal ipak Barsin?

Đukić uz otkaz može dobiti i 400.000 evra!