Sevilja "trči" za Radonjićem - da li je 9.000.000 malo?

> 11:05

Radonjić ponovo na skeneru.

Nasriju uvećana kazna na 18 meseci

Dobijala je Zvezda u poslednjih par meseci nekoliko ponuda za Nemanju Radonjića, Štutgart je pre samo par nedelja poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra što je Zvezdan Terzić odbio, a poslednja ponuda u nizu stiže iz Sevilje koja glasi - 9.000.000 evra. 

Specijalizovani španski portal "Fichajes" prenosi da je Sevilja zagrizla za mladog vezistu i da je spremna da ponudi 9.000.000 evra za njega. 

Đenova i Štutgart su do sada bili najobziljniji kandidati za potpis Nemanje Radonjića ali su se sada i Andalužani umešali u trku. Koliko će Zvezda hteti da ga pusti je neko drugo pitanje jer su crveno-beli nadomak Evrope što bi automatski značilo da bi njegova cena mogla da poraste. 

Podsetimo, Zvezdi od obeštećenja ide 60 odsto, dok preostalih 40 odsto dele Roma i Radonjićevi menadžeri. Sledećeg leta bi Radonjiću istekao ugovor s Romom i Italijani više ne bi imali svoje procente.

Sevilja nakon odlaska Tukua Koree traži igrača sličnih karakteristika a to je upravo Radonjić. Pored njega, zainteresovani su i za Marka Pjacu i Torgana Azara ali njihova cena je oko 20.000.000 evra što Andalužani ne žele da plate. 

JOŠ SPORTA:

Barkli "isprozivao" Lebrona: Njegova karijera je u padu!

Zvezda ponovo bez primljenog gola - Sledeća meta Spartak!

Partizan napokon poslušao Vujoševića i napravio zdrav nukleus tima

Neroazuri kradu Modrića?