Murinjo: Ovo nije moj Mančester

> 10:05

Junajted je u okviru priprema za predstojeću sezonu pobedio Milan nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, dok je pre toga ponižen od Liverpula sa 4:1, a u sredu ga očekuje utakmica protiv Reala u Majamiju.

Skupština Partizana iza zatvorenih vrata

Startna postava Junajteda protiv Liverpula bila je, najblaže rečeno, zanimljiva. Naime, u prvih 11 Mančester Junajteda našli se čak petarica igrača koji nisu odigrali niti jednu utakmicu za ovaj klub prošle sezone.

"Većina ovih igrača je pokazala da neće biti u planovima za sledeću sezonu. Ono nije ni 30% mog tima. Pol Pogba, Maruan Felaini, Markus Rašford, Džesi Lingard, Nemanja Matić i Antonio Valensija. To je naš tim. Trudimo se da odigramo ove utakmice najbolje što možemo i da izbegnemo ružne poraze, ali ovaj mi nije dao ništa", rekao je Murinjo. 

Utakmica se igrala u Mičigenu, najvećem stadionu na teritoriji SAD. Došlo je 100.000 ljudi, a najjeftinija karta iznosila je 65 dolara.

"Sudije su pogrešile. Pozvao ih je bejzbol savez i oni su mislili da je u pitanju bejzbol, ali je u stvari bio fudbal. Atmosfera na stadionu je bila dobra, ali ja na njihovom mestu ne bih došao. Ne bih platio da gledam ove timove."

Murinjo želi da dovede još jednog ili dvojicu igrača. A spisak njegovih želja je podugačak. Naime, zainteresovan je za Harija Megvajera, Tobija Aldervirelda, Rafaela Varana, Džeroma Boatenha i Milana Škrinijara.

"Voleo bih da dobijem još dvojicu igrača. Ali mislim da neću dobiti dvojicu. Mislim da je moguće da dobijem jednog. Dao sam klubu spisak od pet imena pre nekoliko meseci. Čekam da vidim da li je moguće da jedan od njih dođe", istakao je Portugalac.

JOŠ SPORTA:

Uzalud me čekaš, ja sigurno neću doći?

Recko: Partizan igrao sa 14 igrača

Đukić: Ovo nije normalno

Milojević: Da vratimo igrače u formu