Auuu, Zidan oprostio 24.000.000 evra!

> 09:57

Ovakav slučaj se ne viđa svaki dan. 

Đukić zadovoljan Šehovićem, Suma je bio odličan!

Retki su slučajevi da se u modernom sportu neko odrekne ogromnog novca koji im se nudi radi principa ili nekih viših ciljeva. Španska Marka danas prenosi bez koliko para je Zinedin Zidan ostao nakon što je odlučio da napusti klupu Madriđana. 

Francuz je napravio veliki bum u svetu fudbala nakon što je posle samo dve godine osvojio devet trofeja (tri puta zaredom Ligu šampiona). Nakon svega toga, odlučio je da se povuče i četiri dana nako finalne utakmice u Kardifu dao je otkaz. 

"Osetio je da je vreme da ostavi klupu malo po strani, da prikupi energiju za nove izazove i razmisli o svemu. To je njegova filozofija života. Perez je učinio sve, pokušao da ga ubedi, ali radi se o prejakom karakteru da bi preko noći menjao svoje odluke", stoji u tekstu Marke

Popularni Zizu je uvideo šta se sve sprema u klubu kao i da Perez namerava da proda Ronalda. Ali, čega se Zidan odrekao nakon što je otišao. 

Marka navodi da je legenda Francuske i Reala oprostio 24.000.000 evra Madriđanima. On je imao da odradi još dve godine ugovora gde bi po sezoni primao 12.000.000 evra. 

Ovakva vest nije pormakla medijima u Madridu pa su počeli da veličaju Zidana i da se potajno nadaju njegovom povratku u Špansku prestonicu. 

JOŠ SPORTA:

Serena deseti put u finalu

Zvezda je našla trenera!

Gotova još jedna "saga" - Konte je bivši!

Nadal: Ne mogu pobediti Novaka ukoliko ne odigram najbolje!