De Hea iskulirao premijera

> 13:30

Premijer Španije Pedro Sančez je bio gost u kampu reprezentacije gde je hteo da pozdravi momke pred odlazak na Mundijal.

Jovančić predstavljen u Zvezdi!

Kurtoazni govor, uobičajen kad je politika u pitanju, i moglo bi se reći, izrežiran aplauz. Ali kada bismo malo bolje pogledali nisu svi aplaudirali. David De Hea je potpuno ignorisao premijera Pedra Sančeza što su lokalni mediji odmah povezali sa osvetom za ranije izjave predsednika španske Vlade.

Da se podsetimo, socijalista Pedro Sančez je pre dve godine javno kritikovao De Heu tokom afere o navodnom silovanju golmana Mančester junajteda.

“Ne osećam se prijatno kad vidim DE Heu na golu reprezentacije. Poštujem pretpostavku nevinosti, ali morate da se stavite i u ulogu žrtve“, rekao je Sančez, ali se na kraju ispostavilo da je De Hea govorio istinu kada je tvrdio da nema veze sa celim slučajem.

Naime, 2016. godine je De Heu maloletna prostitutka optužila da je sa producentom porno filmova organizovao orgije u madridskom hotelu. Navodno, sve se zbivalo još 2012. Na kraju se ipak ispostavilo da je De Hea lažno optužen, ali je Sančez požurio sa kritikama.

Zbog toga je jedan od najboljih godina na svetu očigledno odlučio da se osveti. Držao je ruke u džepu dok su ostali aplaudirali. 

Čisto da pokaže stav. Mada nije želeo da pravi skandale, pa se prethodno, hladnog izraza lica, rukovao sa premijerom dok su se svi ostali pristojno smeškali.

Malo inata al Bože moj, zaboraviće se. 

JOŠ SPORTA:

Marinković prvim avionom iz Malezije na Tajland

Trener Valensije priznao da se loše poneo prema Maksimoviću

Trinkijeri otpao, na redu je Đorđević?

Posebni odredio pobednike grupa, Matiću želi da ispadne!