Posebni odredio pobednike grupa, Matiću želi da ispadne!

> 13:02

Žoze Murinjo je dao prognozu pobednika grupa na Mundijalu a Nemanji Matić je na šaljiv način poručio da ode na odmor i da što pre ispadne.

Trinkijeri otpao, na redu je Đorđević?

Okej, nama to nije smešno ali je simpatično s ozbirom da je Matić jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji igrač u Mančesteru. 

U grupi A, Murinjo smatra da je Urugvaj najbolji, Za Saudijsku Arabiju kaže da nema nikakve šanse dok je domaćin u prednosti u odnosu na Egipt. Razloge nije navodio, ali pretpostavljamo da se misli na to da se domaćin uvek favorizuje na startu prvenstva. 

Za Francusku misli da neće imati problema da osvoji grupu C, ali je mnoge iznenadila njegova tvrdnja da će Australijanci biti ispred Perua i pogotovo Danske koja ipak važi za favorita za prolazak u osminu finala.

Interesantno je to da ne veruje u Hrvatsku, čak kaže da će biti poslednji u grupi D. Argentina je za njega apsolutni favorit, ali Nigerija će biti ispred Islanda i Hrvatske.

Nas je odmah eleminisao. Uz Brazil iz naše grupe ide Švajcarska, a posebni je na šaljiv način rekao da je Matiću potreban odmor.

"Matić mora na odmor, izvini Nemanja, potrebno ti je osveženje, ispadaš u grupnoj fazi", nasmejao se Murinjo.

Nama nije smešno ali priznajemo, simpatično je zaista. 

U grupi F, Nemačka i Meksiko idu ispred Švedske i Koreje, u grupi G, zanimljivo Murinjo je dao prednost Englezima ispred Belgijanaca, Panama i Tunis nisu kompetitivni po njemu.

I na kraju, u izjednačenoj grupi, smatra da je Senegal bolji od Poljske, ali iznenađenje je što po njemu Kolumbija neće u narednu fazu, kao ni Japan.

Dakle, parovi osmine finala po Murinju bi bili:

Francuska - Nigerija
Nemačka - Švajcarska
Urugvaj - Portugal
Španija - Rusija
Argentina - Australija
Brazil - Meksiko
Engleska - Poljska
Belgija - Senegal

JOŠ SPORTA:

Nije pošteno! Fener sa Tofašom kao sa prvacima ispred škole

Ejton stiže u Finiks

Marinković prvim avionom iz Malezije na Tajland

Trener Valensije priznao da se loše poneo prema Maksimoviću