Pipo se vraća među trenere, očekujemo bratski derbi!

> 14:42

Braću Inzagi gledaćemo u dvobojima u Seriji A naredne sezone.

Datome u novoj epizodi Simpsonova

Simone sa velikim uspehom vodi Lacio, a mogao bi naredne sezone da se preseli na najveću klupu na Apeninima, Juventusovu, ako ode Maks Alegri. Ali, u svakom slučaju manje poznati Inzagi kako su ga često nazivali, već je izgradio solidnu trenersku karijeru na klupi Rimljana.

Pipov prvi posao u Milanu je bio neuspešan, ne njegovom krivicom, smenjen je, a onda je utočište našao u trećeligaškoj Veneciji sa kojom je izborio promociju, ali i osvojio trećeligaški kup.

Solidno guraju u Seriji B, nalaze se na poziciji koja vodi u baraž u elitu, Inzagije tim je primio, uz Palermo, najmanje golova u ligi. Nisu ni efikasni ali teško gube mečeve, videćemo mogu li da se domognu elite, ali svejedno, Pipa ćemo gledati u Seriji A naredne sezone.

Naime, on ima ponudu Sasuola, ako Emilijani ostanu u ligi, tri boda su iznad linije ispadanja, a sa druge strane ista je situacija u Kaljariju gde će Dijego Lopez otići i ako izbori opstanak. Teško je verovati da će i Sasuolo i Kaljari napustiti Seriju A, pa Inzagiju ostaje da izabere i naredne godine se okuša protiv brata na trenerskoj klupi.

JOŠ SPORTA:

Krstajić promešao karte

Venus izbacila olimpijsku šampionku

Borna izbacio miljenika pred njegovom publikom

Dolazi Kralj u Beograd, karte u prodaji