Da li je ispadanje od Reala presudilo Emeriju?

> 10:22

Unaj Emeri je izjavio da bio voleo sa PSŽ-om osvojiti Ligu Šampiona. Očito da se to ove sezone neće dogoditi. "Sveci" nemaju konkurenciju u Francuskoj, i uspeh u tom šampionatu se ne dovodi u pitanje ali smo sinoć videli da je za sada Evropa veliki zaloga. 

Bio je na pragu Arsenala, sada je blizu Liverpula?

Parižani ga neće smeniti, ali mu nisu ponudili novi ugovor. Kako neki mediji prenose, poziv je upućen Vengeru. Ovo je treći put da je ponuda na stolu, prva dva je Arsen odbio, ovu verovatno neće ako mu izmaknu stolicu u Arsenalu. 

On je navodno poručio da neće dati ostavku, ali ako ne izbori Ligu šampiona klub će ga smeniti, godinu dana pre isteka ugovora. Ono što je jasno da bi posle toga PSŽ bio najprimamljivija ponuda, spremni su da sačekaju, a veruju da bi Venger bio najbolje rešenje.

PSŽ je prvo pojačanje već obezbedio. U pitanju je Maruan Felaini koji bi trebalo da stigne kao slobodan igrač, iako Murinjo pokušava da ga odvrati od odlaska. Ispadanje će PSŽ koštati 13 miliona evra koliko bi dobili za četvrtfinale. 

Od Vengera bi se očekivalo da očisti neke stvari, da se oslobodi viška igrača i da šansu nekim mladim igračima koji je strpljivo čekaju. PSŽ ima dobru fudbalsku školu, ali prednost daju kupovinama igrača, a neki fudbaleri poput Komana su otišli ne potšisavši ugovor sa klubom. 

Ostaje da se vidi šta će se sve desiti, ali Venger ostaje prva želja. 

 

JOŠ SPORTA:

Indijan Vels: Nole slobodan, Krajinović na Pera

Da li je ispadanje od Reala presudilo Emeriju?

Mačiulis prešao kod Obradovića!

Dejvis nastavlja da dominira, Džoker na hlađenju, Teo slabo, Bobi ponovo bez minuta

Partizan pomera granice. Da li je ovakva kriza slučajnost?!