Pep sklapa kockice - Siti završio tri pojačanja za leto!

> 11:01

Kao što smo već najavili, Mančester Siti je praktično završio posao sa Šahtjorom oko freda, koji će se na leto preseliti u Mančester za 44.5 miliona evra, ali tu nije kraj.

SITI DOBIO VELIKO POJAČANJE PRED NASTAVAK LŠ

Drugi igrač sa kojim je završen posao je mladih holandski reprezentativac Filip Sandler. Momak koji je prošao školu Ajaksa je standardan u Cvoleu, ima 20 godina igra na mestu štopera, za njega je plaćeno oko 3 miliona evra, i on će popuniti štopersku liniju, kako sada stvari stoje, uz Stounsa i Laporta, to je budućnost Sitija, naravno u perspektivi Holanđanin će zauzeti mesto kapitena Kompanija koji nikako da se izbori sa povredama.

Treće pojačanje biće mladi igrač Pari Sen Žermena Klaudio Gomeš. Momak igra za omladinsku reprezentaciju Francuske, otići će praktično kao slobodan igrač narednog leta kada napuni 18 godina. U Parizu su ljuti, ali mu je Siti ponudio bolje uslove.


Što se tiče Mareza, Gvardiola je odustao zbog neprofesionalnog ponašanja fudbalera koji se odlučio na štraj zbog odluke kluba da odbije ponudu Mančestera. Takođe, Siti bi mogao da napusti Danilo koji nije zadovoljio i posle povrede Mendija nije ni uspeo da se izbori, pa je Fabijan Delf igrao na toj poziciji.


JOŠ SPORTA: 

Marselo izjavom o Nejmaru zapalio fudbalsku Evropu!    

Barseloni se ove dve stvari nisu desile godinama!     

Obradović doneo Lokomotivi trojef nakon 18 godina 

Bivši trener "večitih" tvrdi - Partizanu je potreban drugi Čović!