Konte ga otpisao - Arsenal i Barsa u trci za Brazilca

> 18:32

Antonio Konte je otpisao Davida Luiza nakon što je izjavio da je taktika protiv Rome bila pogrešna.

Ispred njega su tri puta. Prvi je da ostane u Londonu jer je za njega Arsenal pokazao interesovanje, drugi je i ne baš toliko realan, ali Rafa Benitez ga želi u svoj redovima i treći onaj najrealniji put je put u Kataloniju i prelazak u Barselonu.

Arsenal je navodno spreman da ga dovede, Arsen Venger kuburi sa štoperima, a Luiz već zna kako se igra u formaciji sa trojicom pošto na sličan način igra i Konte. Poznato je da Čelzi nema običaj da prodaje igrače gradskom rivali, ali kada su već prodali Čeha zašto ne bi i Luiza.

Rafa Benitez takođe razmatra da ponudi Luizu dobar ugovor, a uz obećanje da će doći i Iker Kasiljas, "svrake" bi mogle da dobiju na značaju, mada teško da će uspeti da ubede Brazilca.

Ušla je i u Barsa u trku. Naime, Katalonci već dugo vremena kubure na poziciji štopera i ove zime je moranje potražiti rešenje na toj mestu. Maskerano sigurno ide u Kinu, ali jedini problem oko Luiza je njegova cena jer u Kataloniji nisu spremni da odvoje toliki novac za njegovo dovodjenje. Videćemo šta će se desiti tokom januara i koji će put izabrati iskusni brazilski reprezentativac.

JOŠ SPORTA: 

Tresla se gora rodio se miš - FK Novi Pazar pretnjama prikriva situaciju u klubu!

Muta Nikolić i ''Grof'' Božović zajedno u provodu! (VIDEO)

Zvezda radi punom parom - Mrkela potvrdio pregovore

Pirlo rekao kraj ali Peruanci mu nude ugovor iz snova?