Izuzetno loši odnosi vladaju u svlačionici Real Madrida, prenose španski mediji, a u po svemu sudeći u svađi su kapiten Serhio Ramos i Kristijano Ronaldo.

Nevolje u Madridu! Zaratili Ronaldo i Ramos!

> 17:56

Nakon poraza Reala od Totenhema pre dve nedelje u Ligi šampiona (3:1) Ronaldo je rekao da je problem u tome što se klub odrekao iskusnih igrača prošlog leta kao što su Pepe i Morata. Ramos mu nije ostao dužan, pa je takođe preko medija uzvratio i podsetio ga da je Real osvojio dva Superkupa na početku sezone takođe bez tih igrača. 

"Marka" piše da je problem u tom što je Ronaldo ostao sam nakon odlaska sunarodnika Pepea i Koentraa, dok je Ramos uživa podršku mladih igračima i Španaca u ekipi.

Ramos je samo nedavno dosuo so na ranu, kada je otvoreno pozvao Nejmara u Real, što bi se naravno odrazilo na Ronaldov status najveće zvezde. 
 
Na pitanje hoće li Ronaldo napustiti Real, Ramos je rekao: "Pitajte njega, ne znam ja te stvari". Nakon tog komentara madridski mediji su zaključili da su među njima odnosi napeti što se odražava i na rezultate.

Još sporta:

Veliko neslaganje Rafe Nadala i Rožera Federera

Partizan čeka rekonstrukcija - Uprava kluba će imati pune ruke posla

Zemljotres u Partizanu - Semjuels napao Mutu Nikolića (FOTO)

Mesi pozvao Ronalda da mu čestita rođenje deteta, ali i još nešto