Malo ima opcija, sigurno odlazi, a ovo je najverovatnija destinacija. Jednostavno mora da napusti Pariz.

Kavani odlazi u Premijer ligu! Spremite se za zimsku transfer bombu!

> 10:20

Edinson Kavani će u januaru najverovatnije napustiti PSŽ. Posle svega što se dešavalo, ali i pretnji izbacivanjem iz Lige šampiona, Urugvajac traži izlaz.

Situacija je takva da posle nepristojne ponude Parižana i svega što se dešava u svlačionici, "El Matador" želi da ode što pre, ni "Sveci" neće čekati jun, jer bi im prodaja napadača omogućila da izbegnu ono najgore o čemu se danas priča.

Ali, Kavanijeve opcije su sužene. Italijanski klubovi nemaju toliko novca, ni za obeštećenje, ni za platu, u stvari Napoli i Milan ga žele, ali njegova meta Real Madrid, nije posebno zainteresovana.

Premijer liga ostaje jedino rešenje.

I to, Everton.

Kako pišu britanski mediji, "Karamele" nisu uspele da dovedu Dijega Koštu, koji ih je odbio, iako je Čelsi i on sam mogao da zaradi više novca, pa bi ta sredstva mogla da budu investirana u Kavanija.

Urugvajac bi dobio nešto više od onih 10 miliona evra koliko ima u Parizu, a PSŽ bi mogao da računa na oko 75 miliona evra obeštećenja. To je i najviše što mogu da dobiju u ovom trenutku, kada se čini da se sve raspada, da je atmosfera u timu loša i da je jednostavno Kavani izopšten, odnosno da je brazilski klan na strani Nejmara i da svi čekaju da vide leđa Urugvajcu.

Da li će ovo biti najveći transfer u januarskom prelaznom roku, ako do njega dođe?

Verovatno hoće, Emeri će prebaciti Mbapea na poziciju klasičnog napadača, a šansu čeka Dreksler koji nije otišao iz kluba, iako su pominjani Real i Arsenal.

Još sporta:

Nije se "prodao"! Gazda nudio "mito" Kavaniju da prepusti penale Nejmaru!

Već naredne sezone "La Hoja" ruši Nejmarov rekord!

Pred Dele Alijem su dve opcije iz snova!

Dilema oko Pogbe: Pogrešna odluka može da mu uništi karijeru!