Danas popodne odigrana dva meča Premijer lige

PREMIJER LIGA: Kristal Palas i Sautempton do vrednih pobeda

> 17:21

U petom kolu Premijer lige Kristal Palas i Sautempton su ostvarili sigurne pobede na svom terenu, koje će im sasvim sigurno značiti u nastavku takmičenja.

Kristal Palas je konačno pokazao zašto su mnogi ljubitelji Premijer lige smatrali pre početka sezone, da upravo ovaj tim može da bude najveće iznenađenje ove sezone. Domaćini su od smog starta igrali angažovano, držali loptu u svom posedu, a ubrzo takvom igrom stigli i do vrednog rezultata.

U devetom minutu utakmice Tomkins je sjajno reagovao posle odlično izvedenog udarca Taunsenda, i uspeo da smesti loptu iza leđa golmana Stouka. Samo nekoliko minuta kasnije, Skot Dan sjajno reaguje nakon kornera koji je izveo Pančeon, i na taj način duplira vođstvo svog tima.

Nakon brzo stečenog vođstva od dva gola razlige, Kristal Palas se povlači i utakmica ulazi u nešto mirniji tok sve do 71. minuta. Nakon što je primio loptu u šesnaestercu gostiju, Mekartur sjajnim lažnjakom oslobađa sebi prostor, a zatim odličnim udarcem smešta loptu u gornji levi ugao mreže.

Samo četiri minuta kasnije, Taunsend sjajno povlači kontru i završava je sam, i postavlja sada već nedostižnih 4:0 za domaćina. Gosti su do kraja meča uspeli da postignu samo počasni gol, a jedini strelac za Stouk bio je Marko Arnautović.

Sautempton je bio bolji od ekipe Svonsija, dominirao je tokom većeg dela meča, ali jednostavno niej uspeo da postigne više od jednog gola. Nameštao je Tadić šanse, ali su Redmond i Šejn Long promašili i gotovo ono što niko ne bi promašio. Ipak, na kraju su došli do pobede, a strelac jedinog gola bio je Čarli Oustin u 64. minutu utakmice.  

JOŠ SPORTA: 

MAKAZICE SU I DALJE U MODI: Ovog gola se ni Maradona ne bi postideo (VIDEO)

ČEKIĆARI: Biliću se drma klupa

RISTIĆ: To nema veze sa faulom, ali nije mi bilo svejedno kad je Mažić svirao! (VIDEO) 

JUNAK PARTIZANA: Imam šta da kažem Vieiri! (VIDEO)

SRAMOTAN INCIDENT! Delija napao svog fudbalera! (VIDEO)