Vučelić: "Ovde je pitanje gubljenje identiteta..."

> 18:07

Predsednik Partizana Milorad Vučelić pričao je o novom i starom treneru njegove ekipe, ali i uporedio navijače crno-belih sa pristalicama Crvene zvezde.

Sramota ili ne? Tre Jang ispred Luke Dončića u trci za rukija godine?

Vučelić je, gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo", rekao da zavidi Zvezdi na navijačima.

"Tih pet, šest godina koliko (Zvezda) nije bila prvak, vi nikada niste čuli da je bilo koji zvezdaš – sem u nekoliko svađa – rekao nešto protiv Zvezde. Ovo što partizanovci govore (o Partizanu) sada nije se desilo ukupno u istoriji Zvezde. Ja im stvarno na tome zavidim i dajem to priznanje", rekao je Vučelić gostujući na televiziji "Happy".

Predsednik crno-belih je obrazložio svoje mišljenje.

"Ovde je pitanje gubljenje identiteta. To je bio jugoslovenski klub, pa klub JNA, pa se taj identite zagubio u tim promenama, ali to je već sad neko složeno objašnjenje", jasan je bio Vučelić.

On je uporedio fudbalske legende crveno-belih sa legendama crno-belih.

"Javi se neko, kažu legenda Partizana. kad se govori o Zvezdi tu ima pet, šest legendi, a kad je Partizan u pitanju, svi oni koji se povremeno jave su legende, Partizan ima 60 legendi, počev od onog Ivana Golca koji je davno otišao iz fudbala. Legenda je neki levi bek... U Zvezdi bar toga nema. Ali kad je Savo u pitanju on je stvarno legenda jugoslovenskog fudbala".

Vučelić misli da je Zoran Mirković pogrešio kada je nedavno napustio klupu Partizana, a otkrio je i sa kim su crno-beli vodili pregovore oko popune "Batine" pozicije.

"Bata Mirković je sam odlučio da napusti Partizan, to je bila isključivo njegova odluka i ja mislim da je pogrešio. Mi smo prihvatili ostavku, našli prelazno rešenje i odlučili da počnemo pregovore sa nekoliko trenera. Vodili smo razgovore sa Markom Nikolićem, Ilijom Stolicom i Savom Miloševićem. Niko nije odbio, jednostavno nisu mogli da prihvate odmah
", zaključio je Vučelić.

On je dodao da veruje u Miloševića i da se nada da će Savo uspeti da Partizan vrati na pravi put.

JOŠ SPORTA:

Veliki preokret: Rabio pregovara sa Realom!

Đinobilijev broj otišao u svodove "AT&T" centra"

Oglasio se FSS: "Nije jasno zašto se iskrivljuje istina u vezi sa ovim slučajem"

"Ovo je kao u boksu, prva runda"