Savo Milošević postaje novi trener Partizana!

> 20:21

Kako saznaje Supersport365, Savo Milošević će postati novi trener Partizana a prvi pomoćnik bi trebalo da mu bude Radovan Ćurčić.

San Siro odlazi u legendu, Milan i Inter dobijaju zdanje od 600.000.000 evra!

Ni Žarko Lazetić kao privremeno, ni Ilija Stolica kao dugoročno, već Savo Milošević kao šokantno rešenje na klupi Partizana!

Kako saznajemo, a izvor blizak klubu potvrđuje, proslavljeni golgeter je trenutno prvi izbor Partizana da sedne na užarenu trenersku klupu crno-belih do kraja sezone i nasledi nekadašnjeg saigrača Zorana Mirkovića.

Prema našim saznanjima, Savo Milošević bi vrlo brzo trebalo da sedne na klupu Partizana. Očekuje se da u narednih dan, dva predsednik kluba Milorad Vučelić obavi završene pregovore sa proslavljenim golgeterom i da taj dgovor verifikuje i UO. To bi znailo da bi Miloševič mogao da debituje već za vikend protiv Napretka u Kruševcu. 

Iako Milošević do sada nije nigde radio kao samostalni trener, uprava Partizana je rešena da rizikuje i da mu pruži šansu u ovoj teškoj situaciji. Milošević do sada ima trenersko iskustvo samo kao pomoćnik Branka Brnovića na klupi reprezentacije Crne Gore.

JOŠ SPORTA:

Napadač na Petru Kvitovu dobio osam godina zatvora!

Olimpijska šampionka u skijanju slobodnim stilom umrla u 50. godini

Tumbaković nije čuo rasističke uvrede: "Sada prvi put čujem za to"

Marin zamena za De Jonga!