Telekom ulaže u Partizan!

> 19:46

Crno-beli će ubuduće dobijati 1,5 miliona evra od sponzora. 

Voriorsima nikad dosta - Vraća se Bogut

Nastavlja se saradnja između Partizana i Telekoma i to pod poboljšanim uslovima. Dva dana posle večitog derbija crno-beli su se dogovorili sa sponzorom oko produžetka saradnje, a Telekom je dao Partizanu i malu povišicu u odnosu na prethodni period.

Kako saznaje Mozzartsport, klub iz Humske je do sada dobijao 1,2 miliona evra od Telekoma godišnje, dok će po novom ugovoru ta suma biti nešto veća. Nezvanično, sada će u klupsku kasu da stiže 1,5 miliona evra.

"Istina je, danas smo produžili ugovor sa komapnijom Telekom SrbijaAneksirali smo novu saradnju, na obostrano zadovoljstvo i mogu da Partizan ima sreću i privilegiju da iza sebe ima tako uspešnu kompaniju. Nadam se da će saradnja potrajati još dugi niz godina i da ćemo kao klub opravdati poverenje našeg generalnog sponzora", rekao je generalni director crno-belih Miloš Vazura za Telegraf.

Novac od sponzora će biti veoma dragocen crno-belima s obzirom na to da u zimskom prelaznom roku gotovo da nisu došli do ozbiljnije zarade. Prodali su samo Marka Jankovića u italijanski SPAL, a od tog transfera ima pripada 600.000 evra. I to Italijani kasne sa isplatom cele sume.

JOŠ SPORTA:

Prstenje, trofeji, lopte...Džabar od prodaje skupio skoro 3.000.000 dolara u humanitarne svrhe!

Igrač uneo žilet i ubadao protivničke fudbalere! (VIDEO)

Zvezdo srećan ti rođendan - na Zemun za 100 dinara!

Melo nespreman "flertuje" sa Lejkersima, hoće plej-of!