Kuda idu divlje svinje?

> 11:51

Novinar PRVE televizije, Veljko Dragosavljević, istraživao je jednu, pa neobičnu pojavu. 

Kvitova svedočila o stravičnom događaju: "Svuda je bilo krvi"

Samo šest kilometara od strogog centra Beograda, jedan fudbalski teren pretvoren je u carstvo divljih svinja. Fudbalski klub Poštar Zvezdara sledeće godine slavi 90 godina postojanja, a nezvani gost im je priredio jedno zaista, neprijatno iznenađenje.

"Dođu negde oko tri, četiri sata ujutru i napravile su nam ono što su nam napravile", kaže trener kluba Novak Perović. 

Divlje svinje su napravile pometnju na fudbalskom igralištu u Krnjači. Naime, lovci su u sezoni lova hranili svinje, koje su svoju sreću našle oko terena. 

Međutim, sezona je gotova, lovaca više nije bilo, a svinje su odlučile da prošetaju terenom. Fudbalskom klubu sledi težak zadatak, jer su im, verovali ili ne, divlje svinje "pojele" 20.000 evra. 

"Pa prvi su koraci da zovemo prijatelje, opštinu, poštu koji mogu nešto da nam pomognu. Videćemo i sa opštinom nešto, videćemo neke prijatelje neke koje mogu da nam pomognu u travi, u busenu, jer je šteta tu negde oko 20.000 evra", kaže predsednik kluba Zoran Urošević. 

I pored toga što su im je "divlji prijatelj" napravio veliki problem, fudbaleri ne odustaju i izostanci nisu u opticaju. 

"Pa nisu najveći problem, generalno ima više problema ali one su napravile izgleda najveću štetu nama i terenu. Kao što vidite tu dolazimo, trudimo se i naravno uspećemo. Samo je bitno da imamo volju i želju za tim". 

Ako do sada niste znali kuda idu divlje svinje, sada znate, na fudbal u Krnjači.

JOŠ SPORTA:

Kantona zagolicao maštu navijača Mančestera!

Ivanić u ZvezdI!

Klipersi razdvojili Tea i Bobija

Trejdovaće te Lebron (VIDEO)