Janković oprostio velike pare Partizanu!

> 20:51

Novi fudbaler SPAL Marko Janković rekao je da jednostavno voli Partizan i da je oprostio klubu između 160 i 200 hiljada evra.

Ako je verovati, navijači trebaju biti sigurni!

"Reč je o ogromnom novcu, neki ljudi za to rade čitav život. Nisam ni stigao da izračunam, ali reč je o sumi između 160.000 i 200.000 evra. To je na ime zaostalih plata, premija, dodatnih bonusa i svega ostalog. Jednostavno, volim Partizan. Ako bih se nekad našao u teškoj situaciji, a nadam se da neću, valjda bih i bez ovog gesta uvek mogao da računam na klub u kome sam odrastao", rekao je Janković u Turskoj. 

Spekuliše se da je transfer vredan 1,8 miliona evra, a Partizanu će pripasti polovina iznosa jer su crno-beli doveli Jankovića iz Olimpijakosa uz klauzulu da grčkom velikanu pripadne 50% narednog transfera. 

"Porodica i prijatelji zadovoljni su što prelazim u snažnu ligu, a ukoliko budem dobro radio i demonstrirao kvalitet, uz faktor sreće, sve ću naplatiti. Znatno više od ovog duga",dodao je nekadašnji fudbaler Partizana. 

Janković je ove sezone postigao dva gola uz osam asistencija na 21 utakmici za Partizan. Međutim, zbog povrede trbušnog zida je propustio veliki deo sezone. 

Podsećamo, Partizan je i prošle zime prodao jednog igrača ekipi SPAL. Italijani su kupili Brazilca Evertona Luiza za 800.000 evra.

JOŠ SPORTA:

Jokić na Ol-star nivou!

Alkaser i zvanično Borusijin?

Viralni hit upotrebio i Milivojević: "Da sam pauk, mali pauk..."

Partizan protutnjao Zagrebom!