Sjajno Zvezdino poslovanje - Pazarili za 200.000, prodali za 4 miliona!

> 22:39

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poželeo je sreću Milošu Degeneku u novom klubu Al Hilalu.

Francuska šampionski protiv Srbije!

Degenek je u subotu i zvanično prešao u prvoplasirani klub iz Saudijske Arabije, a prema rečima Terzića crveno-beli prihodovali su četiri miliona evra.

"Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u Saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4 miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo 6 meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra", rekao je Terzić. 

Generalni direktor šampiona Srbije kaže da je prodaja jednog štopera bila unapred planirana. 

"Zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića stopera iz BATE Borisova kao slobodnog igrača. Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu", zaključio je Terzić. 

Degenek je odigrao čak 33 meča za šampiona Srbije i iako je proveo samo šest meseci u Ljutice Bogdana ostavio je dubok trag. U Crvenu zvezdu došao je iz japanske Jokohame, a igrao je još za Minhen 1860, kao i u mlađim kategorijama Štutgarta.

JOŠ SPORTA:

A u Saudijskoj Arabiji euforija zbog Prijovića! (VIDEO)

Enese da nije mnogo? Kanter se prejeo i propustio trening (VIDEO)

Robijevih pola veka postojanja - mogao je i u starkama da igra!

Partizan i dalje ne odustaje - Obradović se čeka!