FK Partizan: "Partizan ima trenera sa važećim ugovorom i on je Bata Mirković"

> 14:58

FK Partizan demantovao informaciju da bi Zoran Mirković mogao da napusti klub u toku zime.

Gorelo je na Monumentalu - "Minut ćutanja za Boku jer je umrla"

Mirković je pokrenuo glasine izjavom "da će dobro razmisliti šta dalje" nakon remija sa Mačvom (0:0) u poslednjem meču jesenjeg dela sezone.

"Fudbalski klub Partizan ističe da su potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima. Fudbalski klub Partizan ima trenera prvog tima, Zorana Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021. godine. Zajedno sa upravom FK Partizan, trener Mirković ostaje potpun posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće kao i do sada sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja. FK Partizan je u svim svojim segmentima jedinstven i spreman da se izbori sa svim izazovima koji ga do kraja prvenstva očekuju", saopštio je Partizan.

Crno-beli čekaju odluku Superlige Srbije o žalbi na meč sa Mačvom za koji traže da se ponovi, a u suprotnom prete istupanju iz lige.

Partizan će pripreme za nastavak sezone početi 9. januara, a očekuje se da klub iz Humske tokom januara dovede nekoliko pojačanja s obzirom da zaostaje 15 bodova za liderom i najvećim rivalom Crvenom zvezdom, ali i šest za drugoplasiranim Radničkim.

JOŠ SPORTA:

Budućnost bez Ivanovića u narednom periodu

Terzić: "U 2018. godini smo uplatili u budžet naše zemlje šest miliona i 700 hiljada evra"

Bogdanović i Hild slomili Pelikanse

Zvezda je rođena, Luki dovoljno i 0,6