Zvezda dobila još jedno pojačanje!

> 16:27

Doskorašnji fudbaler Napretka, Miloš Vulić je drugo pojačanje Crvene zvezde u ovom zimskom prelaznom roku.

Oglasio se Jokan: "Tu sam, osluškujem šta se dešava, čekam..."

Vulić je rođen 19. avgusta 1996. godine u Kruševcu. Sa kapitenskom trakom na ruci do sada je predvodio ekipu Napretka, a sportski sektor Zvezde duže vreme pratio je njegove igre.

"Miloš je centralni vezni fudbaler koga smo zaista dugo gledali i procenili smo da je on kalibar igrača za Crvenu zvezdu. Već sada poseduje izuzetne kvalitete, pre svega kreativnost na sredini terena. S obzirom na to da ima samo 22 godine uveren sam da će u budućnosti biti još bolji i da će dostići velike visine u crveno-belom dresu. Uz njega, na sredeni terena imamo i Krstičića, Jovančića, Jovičića, Čaušića i Miloš će imati od koga da uči i uz njih na terenu će biti još bolji nego što je bio u Napretku" rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Mladi vezista istakao je kolika je čast postati deo najtrofejnijeg srpskog kluba.

"Izuzetno zadovoljstvo i čast za mene predstavlja činjenica da sam dobio poziv od kluba kao što je Crvena zvezda. Svi mi znamo koliko je Zvezda velika i kada počnemo da igramo fudbal sanjamo da obučemo jednog dana crveno-beli dres. Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača", rekao je Vulić i nastavio:

"Mnogo će mi značiti iskusni igrači koje ću na treninzima i utakmicama imati uz sebe. Igrao sa protiv njih sa Napretkom, video sam da poseduju izuzetan kvalitet i sigurno će mi njihovo iskustvo mnogo pomoći da napredujem u karijeri. Pratio sam sve utakmice Crvene zvezde, posebno u Ligi šampiona. Srećan sam što su momci imali jako uspešnu polusezonu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i na proleće. Lično ću dati maksimum u svakoj prilici, boriću se za grb Crvene zvezde i nadam se da ću tako pomoći ekipi da ostvari sve svoje ciljeve", zakljućio je Vulić.

Iako je pauza u toku, naš sportski sektor radi punom parom kako bi i u nastavku prvenstva crveno-beli ostvarili odlične rezultate.

"Postigli smo lepe rezultate u prethodnom periodu, ali Crvena zvezda ne može da stoji. Ovo je klub koji zahteva stalni rad, konstantno koračanje unapred i u skladu sa tim mi radimo radimo svoj posao i činimo Zvezdu sve boljom svakog dana", poručio je Mrkela.

JOŠ SPORTA:

Božićni prazniki poranili u Partizan!

Gde je i šta radi...Stefan Babović

Čekalo se i dočekalo - Bel menja državu ali ne i ligu!

Ovo se ne viđa svaki dan: Potpisao ugovor - povredio se - pocepao ugovor!