Kosanović napao novinarku: "Ne mogu da slušam gluposti… Idi kući i spremaj ručak"

> 11:51

Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović napravio je skandal na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.

NHL dobio i 32. člana!

Kosanović je verbalno napao saradnicu "Sportskog žurnala", prenosi ovaj beogradski list.

"Ne mogu da slušam gluposti… Idi kući i spremaj ručak", poručio joj je Kosanović na pitanje koje je bilo postavljeno Enveru Alivodiću.

Trener Napretka je u tom trenutku prekinuo konferenciju i napustio salu.

Inače, Kosanović je već duže vreme u sukobu sa novinarkom pomenutog lista, a pre tog incindenta na konferenciji o samom gostovanju Zvezdi je rekao:

"Idemo da odigramo tamo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je izvanredan bez obzira na vremenske prilike... Rezultat nije u prvom planu. Mi možemo da ga želimo, ali moramo da budemo realni. Isto tako smo svesni da ako budemo igrali kako mi možemo, to će biti veoma lepa utakmica. Možda i neizvesna".

"Žurnal" je najavio tužbu uz reči da je "polna diskriminacija postala aktuelna na Napretkovim konferencijama za medije", a u tekstu podsetio i na neke od Kosanovićevih ispada u prošlosti.

Alivodić veruje da će Kruševljani pružiti dobar otpor.

"Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Zvezda ima dva tima, podjednako dobra. Mi ćemo pokušati da iskoristimo svoju šansu. Sigurno je da ne idemo da se branimo i mislim da će biti dobra utakmica. Nijedna ekipa koja igra protiv nas se ne pita samo ona, pa tako ni Zvezda", rekao je iskusni Alivodić.

JOŠ SPORTA:

Neuništiv je - Ratko Nikolić ne može da odbije Veselina Vujovića!

Iz Bordoa dobre vesti - Subotić napustio bolnicu

Radulji prija reprezentacija - nastavlja tamo gde je i stao!

Sve je bio samo san - Italija pre Partizana