Stiže "Deda Mraz" u Humsku?

> 14:00

FIFA uvodi nove promene, što bi moglo da pute veliki plus za Partizan.

Pirejci žele još jednog "Partizanovca"

Čelsi je poznat po tome što veliki broj njegovih igrača igra na pozajmici širom Evrope - trenutno 39, a među njima je i Danilo Pantić. Zbog njega je ova tema i zanimljiva.

Pantić se prošlog leta vratio u Humsku kao pozajmljen igrač Čelsija, a po okončanju sezone u kojoj je opravdao poverenje bilo je neizvesno kakav će biti njegov dalji status. Letos se vratio u Čelsi,

Partizan je želeo da ga zadrži na još godinu dana, ali je prethodno Pantić morao da produži ugovor sa ''Plavcima'' kako bi nova pozajmica bila izvodljiva i to se na kraju i dogodilo, pa je i ove sezone popularni Dača jedan od najboljih igrača crno-belih.

Njemu ugovor ističe u junu 2021. godine, a teško je verovati da će dobiti priliku u Londonu. Zbog toga je realno da kada ovaj zakon bude stupio na snagu, on biti skinut sa liste pozajmljenih igrača, ali je pitanje kada će se to učiniti i koje će uslove postaviti za definitivan rastanak sa srpskim vezistom.

Svakako, Partizan se nada najboljem, a i pitanje je šta će Partizan želeti na kraju sezone, i da li će igrač želeti i treću sezonu zaredom da počne u Beogradu.

JOŠ SPORTA:

Jović TERMINATOR!

Srpski derbi u NBA ligi - Bogdan brojao do 26!

Veliki Superklasiko i definitivno van Argentine - Madriđani, spremite se!

UEFA ponovo češlja FSS - Partizan i Dinamo pod lupom?