Da li je smena Krstajića samo pomeranje kadra sa nameštanja utakmica u domaćoj ligi?

> 21:36

Da li se u srpskom fudbalu ponovo susrećemo sa starim "boljkama"?

Micić nastavlja sa dobrim partijama, ovoga puta razigravao

Vest o tome da je Mladen Krstajić možda i poslednji put bio na klupi reprezentacije u meču sa Litvanijom je koliko zapanjila mnoge, tako je i ovo nešto što ne vidimo prvi put. 

Mladen Krstajić je drugi selektor koji će nakon, kakvog takvog uspeha, dobiti zahvalnicu u vidu jednog pozdrava i otkaza. Slavoljub Muslin je u ovo vreme pre godinu dana bio smenjen, nakon što je nacionalni tim odveo do Mundijala nakon osam godina.  

Godinu dana kasnije, u nešto drugačijem maniru, i zbog drugih razloga, istu sudbinu gotovo sigurno dočekati i Mladen Krstajić. 

Ipak, da nije sve tako čisto, postavlja se pitanje:

DA LI SE TEMOM O NOVOM SELEKTORU, POMERA KADAR SA VEĆIH PROBLEMA?

Pre dva dana, Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je uhapsilo direktora FK Spartak iz Subotice, Dragana Đorđevića. Dodaje se da je uhapšeni u saradnji sa još nekim licima, osnovao privredna društva i otvorio nekoliko tekućih računa, na koje su izvršili prenos novčanih sredstava, sa znanjem da potiču od krivičnog dela, a u nameri da prikriju i lažno prikažu nezakonito poreklo novca. 

Takođe, pre nešto više od nedelju dana, u Novom Sadu je odigrana utakmica, Proleter - Radnički Niš, a samo nekoliko dana kasnije, prelazi iz 1 u 2 je postao još više sumnjiv. Naime, Radničkom je samo dva minuta u drugom poluvremenu trebalo da stigne do preokreta. 

Prvo nakon sumnjivog penala, potom i autogola fudbalera Lambulića, koji je interesantno, skrivio pomenuti penal. Fudbalskom savezu Srbije ovde ništa nije bilo sumnjivo, sve do momenta do se nije oglasila Etička komsijia UEFE, koja je i pokrenula istragu. 

Nešto tu nije dobro već tuže vreme. 

JOŠ SPORTA:

Ništa novo - Beker nerviralo Noletovo tapkanje lopte

Kubica se vraća!

Šardi i Ćorić otvaraju finale

Moda i Ibra ne mogu jedno bez drugog?