DRAGAN ANIČIĆ: “MOŽEMO DO DOBROG REZULTATA”

> 15:47

U 16. kolu Super lige, fudbalere Voždovca očekuje još jedno gostovanje.

UEFA prati FS

U subotu će Zmajevi na gostovanje OFK Bačkoj. Javnosti se obratio Dragan Aničić.

“Sigurno je da nas očekuje opet jedna teška i zahtevna utakmica, kao što su uostalom i sve utakmice u Superligi.” – započeo je Aničić, trener fudbalera Voždovca.

“Imamo pozitivan pomak u igri u zadnje dve utakmice i nadam se da ćemo taj kontinuitet nastaviti i u Bačkoj Palanci. Očekuje nas jedna dobra ekipa koja jeste u rezultatskoj krizi, pritom su promenili i trenera i sigurno je da i oni očekuju sa puno motiva i puno želje ovu utakmicu. Bačka je ekipa koja hoće da igra fudbal. Ekipa koja je sastavljena od tehnički vrlo dobrih pojedinaca. Pre svih mislim na Mladenovića, Gavrića, Mićića, Makarića i veznom redu Đorića i mladog Pantića.” – skenirao je domaćina Aničić

“Idemo sa umerenim optimizmom i nadamo se da ćemo da imamo optimalne uslove za igru i da će nas biti brojčano isto na terenu, ako se ti uslovi ispune možemo do dobrog rezultata. Momci svojim radom i odnosom prema obavezama kako na treningu, tako i na utakmici zaslužuju bolje rezultate nego što su do sada, i mislim da će ti rezultati vrlo brzo doći.” – nastavio je Aničić.

Pomenuo je šef i kadrovsku situaciju:

“Nećemo u utakmici u Bačkoj moći da računamo na Mihajlova koji je dobio crveni karton u Šapcu i ne možemo da računamo na Jevtića koji je povređen. Svi ostali su u stroju i strpljivo čekaju šansu.”

JOŠ SPORTA:

Benzema, Marez, Kejn ili Pavkov?

Posle Mesija, povredio se i najskuplji Barsin igrač

Janković veruje da prvenstvo još nije izgubljeno...

"Teren na Vembliju je sr***e"