Gde se izgubilo Partizanovo "ozbiljno" pojačanje?

> 15:00

Važio je za veliko pojačanje, a sada ga nema nigde.

Grof našao novu "žrtvu" u Rusiji

U pitanju je Gabrijel Enake. 

Nakon novog trijumfa protiv Voždovca, navijači mogu biti zadovoljni ali svi se pitaju šta se dešava sa Rumunom koji je letos došao kao "veliko" pojačanje. Zbog ograničenog broja stranih fudbalera u Superligi, Enakea već neko vreme nema i prekobrojan je. Nije ga bilo čak ni u Kupu protiv Kolubare. 

Poslednji meč je odigrao 30. avgusta protiv Bešiktaša u Istanbulu, kada je na terenu proveo svega 30 minuta, i očigledno nije opravdao očekivanja.

On je na početku sezone bio standardan kod Đukića po desnoj strani, ali je dolaskom Bate Mirkovića sve promenjeno, zbog njegovog stila igre. Oglasio se i sam igrač rumunskim medijima, i oktrio je na šta mu je šef struke Partizana rekao da obrati pažnju. 

''Novi trener je igrao u Italiji i mnogo pažnje posvećuje defanzivi. Kaže mi da ne idem mnogo napred, jer moram da budem oprezan u odbrani'', rekao je Enake. 

Ali, s obzirom da već sedam mečeva uzastopno nije u kombinaciji, i da je po toj desnoj strani standardan Nemanja R Miletić, i pri tome igra sjajno, novi prelazni rok se bliži a po svemu sudeći, on će biti tek jedan od mnogih koji svoje mesto pod suncem nisu pronašli u Humskoj.