KONFERENCIJA ZA MEDIJE – LET ZMAJEVA KA TOPČIDERU

> 17:24

Fudbaleri Voždovca će u uvodnom meču jedanaestog kola gostovati ekipi crno belih sa Topčidera

Akcjie Juventusa skaču pa opadaju - krivac pogađate, Ronalda

Pred sam meč svoj očekivanja su izneli šef struke Jovan Damjanović i kapiten Miloš Pavlović.

“Izlišno je trošiti reči kada je Partizan u pitanju. Svi znamo kakav renome ima i u našim, ali i u evropskim okvirima. Izledaju jako dobro u poslednje vreme. U klubu se radi ozbiljan posao i to je grupa mladih i kvalitetnih sportskih radnika. Za srpski fudbal je dobro da se jedna takva grupa okupila i da svi zajedno hoće da pomognu Partizanu.” – ističe Jovan Damjanović.

“Znamo šta nas čeka, ali to ne menja naše ambicije i planove. Imamo našu ideju i stvari koje dogovaramo i radimo. Sigurno ćemo pokušati da se predstavimo na taj način, na stadionu Partizana. Ne pitamo se samo mi, pita se i protivnik. Fudbaleri Voždovca su kadri da mogu da igraju jedan kvalitetan i ozbiljan fudbal. Mislim da će biti dobra utakmica i očekujem da se predstavimo u najboljem svetlu.” – osvrnuo se na meč Jovan Damjanović.

“Veoma interesantna utakmica je pred nama, očekuje nas lep ambijent, nadam se da će biti i dosta gledalaca. Siguran sam da će moći da uživaju u jednoj lepoj fudbalskoj predstavi, pogotovo što i jedna i druga ekipa vole da imaju posed i nadam se da ćemo uspeti da se vratimo na “krov” sa pozitivnim rezultatom.” – naglasio je Miloš Pavlović.

Prošle godine je Voždovac dva puta savladao Partizan, usledilo je pitanje novinara vezano za tu činjenicu:

“Ne valja da velike reči izgovaramo pred gostovanje Partizanu, ali činjenica je da smo u prošloj sezoni dva puta savladali Partizan. To nam daje samopouzdanje, jer ako smo to mogli da uradimo jednom ili dva puta, mislim da možemo i da ponovimo. Međutim, veliki nas rival čeka, imamo veliko poštovanje za sve ljude iz Partizana, za ime kluba, ali na terenu mislim da možemo da pokažemo mnogo i mislim da ćemo da pružimo jednu dobru partiju.” – zaključio je Jovan Damjanović.

JOŠ SPORTA:

Ovo samo u odbojci može - menjaju se pravila u toku takmičenja!

Slučak Janković - Preko Španije do čišćenja papira i Partizana

Očekivano ili ne, Krajinović nemoćan protiv Delpa

Garsija: Radonjić mora još mnogo da radi!