Maksimović: Dišemo kao jedan!

> 22:13

Igor Maksimović je imao specifičnu uvertiru pred meč sa Radnikom.

No Ronaldo, No problem!

Igoru je ovo prvi meč u super ligi kao starter u timu Voždovca. Bio je u prvih jedanaest igrača u kupu Srbije, ali utakmica sa Radnikom je prva u borbi za bodove koju je počeo od prvog sudijskog zvižduka. Pretrčao je kilometre omladinski reprezentativac, na kraju meča Voždovac je upisao tri nova boda.

“Drago mi je da sam u svojoj prvoj utakmici u kojoj sam se našao kao starter i u kojoj se moj tim bori za bodove, došao do pobede. Mnogo su mi u tome pomogli saigrači počev od kapitena Miloša Pavlovića i dokazali smo u ovoj utakmici da dišemo kao jedan.” – rekao je u svom obraćanju za sajt Igor Maksimović.

“Pokazalo se i kako smo očekivali, da je iza nas jedna teška utakmica. Radnik je dobro organizovana ekipa, odlično su stajali na terenu i teško je bilo probiti bedem i pronaći put do gola. Međutim, napadi su urodili plodom, uspeli smo u našim namerama i došli do zasluženog gola i do nova tri boda.” – zaključio je Igor Maksimović, mlada nada Voždovca.

Pored Maksimovića u timu Voždovca publika je imala prilike da vidi još dosta mladih momaka koji su budućnost ne samo Voždovca, već i srpskog fudbala. Igrači poput golmana Ilića, Kovačevića, Duronjića, ali i Stuparevića i Zličića još nisu napunili 21 godinu.

Uz evropskog šampiona Lukovića, ali i dvadesetpetogodišnjeg Zoćevića, odlično ih je predvodio iskusni trio Pavlović, Mihajlov, Jovanović.

JOŠ SPORTA:

Čaušić: Agresivnom igrom možemo do pozitivnog rezultata!

Ronalda tužila Amerikanka za silovanje!

Čanak: Hoćemo da ponovimo Zagreb

Đorović objavio konačan spisak za bitne mečeve