Lalatović i Mirković složni: Za pravu borbu je potrebno dvoje, Radnički i Partizan su bili na visokom nivou

> 22:58

Radnički i Partizan igrali su 2:2 u 10. kolu Super lige Srbije.

Partizanova vrhuška napadnuta u Nišu (VIDEO)

Treneri Radničkog i Partizana Nenad Lalatović i Zoran Mirković čestitali su fudbalerima dva kluba na igri u večerašnjoj utakmici Super lige. 

Kada se sve sabere i oduzme, ovo je možda najrealniji rezultat. Zameram sebi to što sam napravio takve zamene, iako su bile prinudne i te dve izmene su napravile greške. Ali, to je fudbal. Sa pravom smo na pozicijama na kojima jesmo. Ne mogu da budem zadovoljan jer smo vodili 2:0 i tada ne smete da dozvolite protivniku da se vrati, mada je 2:0 najgori rezultat", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice u Nišu.

Lalatović je naveo da je njegova ekipa primala golove posle "katastrofalnih grešaka".

"Zamene su nam do sada donosile preokret, a sada su zamene krive za oba primljena gola. Igrač umesto da izbije loptu u aut, on dribla, a kod drugog se Miletić ubacuje iz drugog plana, a naš igrač iz čista mira stane i pravi ofsajd", kazao je Lalatović.

Mirković je rekao da su ekipe bile na visokom nivou.

"Za pravu borbu je uvek potrebno dvoje. Radnički i Partizan su bili na visokom nivou. Bila je obostrana borba za svaku loptu i ova utakmica je opravdala epitet derbija", rekao je Mirković.

Mirković je čestitao igračima obe ekipe na igri i naveo da misli da je publika zadovoljna.

"Rekao sam im da moramo da nastavimo da budemo agresivni, da verujemo da možemo da pobedimo. Ali, kada primite onakav kiks gol na početku drugog poluvremena, potrebno nam je bilo 15-ak minuta da dodjemo sebi", naveo je trener Partizana.

Upitan za situaciju iz prvog poluvremena, kada je fudbaler Radničkog Radovan Pankov igrao rukom u svom šesnaestercu, Mirković je kazao da bi sve bilo lakše da sudija na terenu može da pogleda snimak.

"Kada bismo imali snimak na terenu i sudija kada bi imao, verovatno bi sudio drugačije. U toj brzini i dinamici je veoma teško da se vidi, pitanje je i ugla gde je sudija stajao. Lako nam je sada da analiziramo sa snimka", kazao je Mirković. 

JOŠ SPORTA:

Iznenađenje ili ne, Gvardiola pikirao Mbapea?

Kad Jokić pokuša da zakuca to se ne završi kako treba (VIDEO)

Lakši trening Srbije sa Kenijom

Dominacija Hamiltona - treća uzastopna, osma ovosezonska!