Iliev: Mrkela je samo pion

> 18:34

Juče su Partizan i Crvena zvezda odigrali 158. večiti derbi. Rezultat je bio 1:1, a o sumnjivom golu crveno-belih mnogo pričati. Ipak emotivna reakcija Vladimira Stojkovića, jednog od najobljih pojedinaca reprezentacije Srbije na Mundijalu, je privukla dosta pažnje.

Grbić: Idemo na pobedu, nije bitno ko je protivnik

Zbog njegove izjave da mu je žao što je državljanin ove zemlje, Mitar Mrkela je krajnje neprofesionalno golmana Partizana izvređao i zbog koje bi morao da snosi ogromne posledice. Naime, visoki funkcioner Crvene zvezde je ze jednog od najboljih pojedinaca reprezentacije Srbije na Mundijalu rekao da je lud i da mora da ide na psihijatriju.

Ove reči svakako ne priliče jednom bivšem sportisti i visokom funkcioneru evropske Zvezde. 

Izjava je jako odjeknula i dotakla je svakog od nas koji se, na neki način, bavimo sportom. 

U odbranu svoga golmana stao je Ivica Iliev.

"Bilo mi je jako žao i teško kada sam pročitao tu izjavu Mitra Mrkele. To je čovek koga veoma poštujem, neko ko je bio fantastičan igrač i ko je sjajan funkcioner. Mita ima 30 godina uspeha u fudbalu, ali nedopustivo je da onakvim rečnikom omalovažava igrače rivala, jer i sam je nekada bio igrač. Ipak, ne verujem da su to Mrkeline reči, verovatno je samo izvršilac onoga što je 'glavni režiser' zamislio. Mislim, naravno na - Zvezdana Terzića'', zaključio je Iliev.

JOŠ SPORTA:

Voždovac otpustio trenera

Zdjelar: Bili smo bolji

Žoc "prso"!

WTA: Danilovićeva na korak od 100