Zdjelar: Bili smo bolji

> 18:08

Partizan je posle slabog starta sezone protiv najvećeg rivala pokazao zrelost, borbenost, glad za golovima i pobedama, ali i kvalitet.

Žoc "prso"!

Među izabranicima Zorana Bate Mirkovića igrač koji je opravdao poziciju startera je i Saša Zdjelar.

"Utakmicu smo stvarno dobro pripremili. Znali smo sve šta oni rade i uspeli smo da neutrališemo upravo te njihove kvalitete. Imali smo toliko prilika da rešimo utakmicu ranije, ali kao da lopta prosto nije htela u mrežu", rekao je Zdjelar za zvanični sajt. 

Stižu komplimenti na račun tvoje igre? 

"Naravno da mi je drago da ljudi cene i poštuju ono što radim. Zaista sam mnogo truda i rada uložio od početka prvenstva. Bilo je tu dobrih i loših mečeva, ali mi je drago što je jedna dobra partija došla u najboljem trenutku". 

Bilo je teško sačuvati se od drugog žutog kartona? 

"Da budem iskren, nije bilo ni malo lako. Trebalo je izdržati 50 minuta, mnogo duela i faulova, ali sam uspeo da se iskontrolišem i završim utakmicu na terenu"

Partizan je dominirao tokom meča i pokazao da ima kvalitet i kada su vas svi otpisivali? 

"Ima još mnogo da se igra, a mi ćemo se boriti i svaku utakmicu ići na pobedu, kako bismo osvojili titulu na kraju prvenstva. Svi saigrači su bili sjajni, a ako moram nekog da izdvojim onda ću reći da je Marko Janković bio izvanredan i najbolji na terenu", zaključio je Zdjelar. 

Partizan u sredu gostuje u Lazarevcu.

b92.net

JOŠ SPORTA:

WTA: Danilovićeva na korak od 100

Jer kad je teško - Ronaldo!

Boaći siguran u svoj gol: Dao sam ga sto posto!

Iz Partizana poručuju: Stojković je osetljiv!