Batu muče zadnji vezni

> 10:57

Partizan i Zvezda igraju večiti derbi danas od 19 časova, a trenera Partizana ima samo jedno nedoumicu, a to je ko će činiti tandem zadnjih veznih.

Milojeviću će nedostajati kapiten

Zvezda je favorit, ali ima i Bata svoje adute. Tumbaković je uveren da Partizan može da pobedi ukoliko igra bez respekta i agresivno.

Zvezda ima adiminstrativno-kadrovske probleme. Naime, pošto ima ogroman broj stranaca, moraće da ih malo redukuje, a nedavno se pojavila inforamcija da je kapiten Savić lakše povređen i da postoji mogućnost da propusti večiti derbi. 

Bata nema kadrovskih problema, već taktičkih.

Naš najbolji golman, Vladimir Strojković, je zacementiran između stativa.

U tim se vraća Nemanja R. Miletić, tako da se očekuje da on zauzme poziciju desnog beka, sa druge strane bi trebalo da bude njegov imenjak i prezimenjak, dok će tandem štopera činiti Valijente i Marković.

Sada dolazi pozicija gde Bata ima nedoumicu - zadnji vezni.

Deluje da Bata ima potpuno poverenju u Aleksandra Šćekića, tako da bi on trebalo da bude starter, a pitanje je ko će biti pored njega.

Zdjelar ima problema sa formom, Lola Smiljanić je pau u drugi plan kod Bate Mirkovića, tako da su sve prilike da će Kića Kosović biti saradnik Šćekiću u veznom redu, mada ne bi trebalo da se isključi mogućnost da Lola bude u startnih 11. S' obzirom na to da ima ogromno iskustvo u derbijima i da je jedan od najspremnijih igrača Partizana u ovom trenutku.

Trio ofanzivnih vezista će ostati nepromenjen - Janković, Pantić i Zakarić, dok će Rikardo Gomeš predvoditi navalu Parnog valjka.

Mada se onako tiho spominje mogućnost da se i Nemanja Nikolić nađe u startnih 11, ali su male šanse za to.

STOJKOVIĆ
NEMANJA G MILETIĆ VALIJENTE MARKOVIĆ NEMANJA R MILETIĆ
KOSVOIĆ ŠĆEKIĆ
JANKOVIĆ PANTIĆ ZAKARIĆ
RIKARDO

JOŠ SPORTA:

Tumba: Bato, samo borbeno, disciplinovano i agresivno

Kraj sukoba u Minesoti?

Užas - Grujić završio sezonu

Tomić: Budućnost je favorit!