Lider Partizana veruje da "aucajderi" mogu da pobede!

> 14:28

Otišao je iz Partizana pred potpisivanje prvog profesionalnog ugovora. Ipak, kada se vraćao u Humsku, nije dočekan na lep način ali je u poslednje vreme jedan od retkih igrača koji mogu da se pohvale. 

Podmlađena Olimpija spremna za "novu" Zvezdu

Danilo Pantić će u oktobru proslaviti svoj tek 22. rođendan i jedan je od retkih fudbalera crno-belih koji može da se pohvali dobrim igrama. Pored Jankovića je jedan od lidera i bez njega na terenu Partizan ima mnogo problema. 

Ipak, pored evropskih utakmica, u domaćem šampionatu nisu imali toliko teške protivnike, pa su i pored toga igrali ispod svakog proseka. U nedelju će imati veliki test protiv "večitog" rivala, koji ukoliko zabeleži pobedu, može da ode na +5, s'tim da ima utakmicu manje. 

Upravo će taj derbi predstavljati veliki test za nekolicinu mladih fudbalera, kao i za njihovog lidera Danila Pantića. 

"To je za nas utakmica sezonespremni smo. U našoj kući idemo na čitav plen, daćemo sve od sebe da uzmemo tri boda. Neka pobedi bolji. Nadam se da ćemo to biti mi".

Na pitanje, da li mladom fudbaleru nedostaju ovakve, jače utakmice, Pantić je rekao:

"Ne slažem se da su ostale utakmice lagane. Možda deluje tako sa strane, ali i ostale ekipe poseduju kvalitet. Naravno, velike utakmice donose velike igrače, brže se sazreva, ali i ostale su važne".

Poslednje pripreme pred derbi?

Derbi je utakmica za sebe, čudna utakmica. Ne pobeđuje uvek bolji. Mislim da neće oni ući lagano u ovu utakmicu. Na nas to ne utiče. Očekujem veliku borbu, a videćemo šta nosi nedelja“, završava Pantić.

JOŠ SPORTA:

Nole i Rodžer u istoj ekipi, ima li jačih?

Derbi ne može da prođe bez problema - neće biti pun stadion!

Italijani u glas: Dve jugoslovenske institucije na fudbalskoj sceni!

Italijan rešio da okači patike o klin - bilo je i vreme, naigrao se!