UKLJUČITE SE!

> 11:04

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja sa humanitarnim internet aukcijama dresova.

Lepe vesti iz Minhena - Maki uskoro na treninzima

U akciju se uključio najbolji srpski igrač i zvezda Premijer lige i Fulama koji nemilosrdno rešeta protivničke mreže u klubu i u reprezentaciji – Aleksandar Mitrović.

On je poslao dres Fulama, sa posvetom ovoj akciji, koji će biti na humanitarnoj aukciji u narednih 5 dana na sledećem LINKU

Svi mogu da se priključe ovoj humanitarnoj aukicji i da ostave ponudu za trenutno najtraženiji dres Premijer lige putem interneta, a početna cena dresa bila je samo 10 dinara. 

Sredstva prikupljena od prodaje ovog dresa biće usmerena Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice. 

Takođe, 28. Septembra u Dorćol Platzu organizuje se jedinstveni veliki Humanitarni Sportski Bazar na kojem će svi posetioci moći da druže sa poznatim sportistima i da lično od njih kupuju rekvizite vezane za njihove karijere, a sav prihod takođe biće namenjen Fondu Humanitarne organizacije "Zajedno za život", a više o organizaciji i načinu rada možete pogledati na sajtu www.zajednozazivot.rs.

JOŠ SPORTA:

FIFA - BiH ispred Srbije

Iz Cedevite u GSW!!!

Da li je Kafu doveden uzalud?

Inter i Ikardi... i Vanda!