Stojković i Rikardo spasioci Partizana - loše je ovo, mnogo loše...

> 18:27

Crno-beli su preživeli gostovanje u Novom Sadu. 

Paunoviću isteklo vreme?

Iako je vicešampion Srbije slavio sa 1:0, može se reći da je Proleret propustio dobru priliku da napravi iznenađenje. Ekipa Zorana Mirkovića je samo u jednom periodu utakmice igrala relativno dobro, ostatak je bio veoma loš. 

Partizan je u 13. minutu preko Rikarda Gomeša poveo i ispostavilo se, postavio konačan rezultat. Momku sa Zelenorotskih ostrva je asistirao Zakarić. 

I to je bilo to što se njih tiče. 

Proleter ima za čim da žali u drugom poluvremenu. Domaći su uspostavili kontrolu i dominaciju na terenu. Bilo je jako čudno, Novosađani su izgledali kao da su nadmoćni nad Parizanom. Najbliže golu bili su u 64. minutu, kada je sudija Bojan Nikolić sudio penal ali je Stojković odbranio udarac Mirosavljevu. 

Partizan umesto da se "resetuje", oni su se povukli. Čović je u 69. minutu pogodio prečku i to je bila druga velika prilika. 

Preživeli su crno-beli gostovanje protiv Proletera. Ukoliko budu nastavili ovim tempom, neće se Partizan dobro provesti na svom terenu naredne nedelje kada se bude igrao prvi ovogodišnji veliki derbi. 

JOŠ SPORTA:

Šta čeka FSS? Dovodite ga odmah!

Siniša, dobio si konkurenciju! Čovek imao posao svega tri sata...

Da li ga se Partizan lako odrekao?

Partizan u polufinalu na prestižnom turniru u Mađarskoj!