Podrži život - Dođi u Humsku da Dukiju produžimo život

> 16:07

Fudbalski klub Partizan je danas saoštio da će sav prihod od prodaje ulaznica u meču sa Radom biti prosleđen za lečenje četvorogodišnjeg dečaka Dušana Todorovića. 

Delfini danas počinju!

Partizan i Rad će svoju zaostalu utakmicu odigrati u sredu 19. septembra od 17 časova, a crno-beli su pozvali sve navijače da kupe karte kako bi pomogli mladom dečaku kome se vratio tumor neuroblastom i preostalo mu je manje od sedam dana kako bi započeo terapiju u Španiji za koju je potrebno 200.000 evra.

Cena karte za južnu tribinu je 250 dinara, za istočnu i zapadnu treba izdvojiti po 450 dinara, a za ložu 3.000 dinara. 

"Pozivamo sve navijače Partizana, ali i sve ljude dobre volje, bez obzira na klupsku pripadnost, da kupe ulaznicu za navedeni meč, jer ovo je ulaznica za Dukijev život. Molimo i sve društveno odgovorne kompanije da se priključe ovoj akciji i da kupovinom karata za zaposlene ili direktnom donacijom, pokažu solidarnost prema dečaku kojem nije ostalo mnogo vremena", navodi se u saopštenju. 

Prodaja ulaznica obavljaće se i putem sajta www.ticketline.rs i na prodajnim mestima u Bulevaru Milutina Milankovića 1 i u TC Stadion Voždovac. 

Svi zainteresovani mogu pomoći i tako što će poslati sms poruku u vrednosti od 100 dinara na broj 5757 (potrebno je uneti proizvoljni karakter), ili uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

View this post on Instagram

Kupi kartu za Dukijev život! FK Partizan nastavlja akciju pomoći četvorogodišnjem Dušanu Todoroviću kome se vratio tumor – neuroblastom i kojem je preostalo manje od sedam dana kako bi započeo terapiju u Španiji za koju je potrebno 200.000 evra. Kako bi se novac što brže skupio FK Partizan je odlučio da prihod od prodaje ulaznica za vanredno kolo SLS FK Partizan − FK Rad koja se igra u sredu 19. septembra u 17.00č donira za Dušanovo lečenje. Pozivamo sve navijače Partizana, ali i sve ljude dobre volje, bez obzira na klupsku pripadnost, da kupe ulaznicu za navedeni meč, jer ovo je ulaznica za Dukijev život. Molimo i sve društveno odgovorne kompanije da se priključe ovoj akciji i da kupovinom karata za zaposlene ili direktnom donacijom, pokažu solidarnost prema dečaku kojem nije ostalo mnogo vremena. Cena karata: jug 250 dinara, istok/zapad 450 din, lože 3000 dinara. Prodaja ulaznica za Rad: – online prodaja preko sajta www.ticketline.rs – Tiketlajn bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigrup bolnice) radno vreme: radnim danima 9-18č, subotom 10-16č; – Tiketlajn prodajno mesto TC Stadion Voždovac -infopult, Zaplanjska 32, radno vreme svakim danom 10-22č; – Sve zainteresovane firme mogu poslati upit za kupovinu na mejl office@ticketline.rs – Rezervacija ulaznica moguća je preko sajta www.ticketline.rs ili putem telefona na broj 011.20.30.570 – Uplatu rezevisanih ulaznica moguća je i na tekući račun, instrukcije za uplatu možete naći na sajtu www.ticketline.rs Pomozimo Dušanu Todoroviću slanjem SMS poruke (potrebno je uneti proizvoljni karakter) na 5757 (100 dinara) ili uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke. Pomozimo Dušanu!

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

JOŠ SPORTA:

Junajted sprema bombu u januaru!

Tumba: Bez kompleksa na Srbiju

UEFA "zatvara" Ligu šampiona?

Delijama se bude lepe uspomene!