Bjeković: Samo neka idu Suma i Ožegović!

> 11:16

Partizan nije imao sreće u žrebu za plej-of Lige Evrope i izvukao Bešiktaš, za kojeg se može reći da je bio jedan od najtežih protivnika. Eliminacija iz Evrope, kiksevi protiv Mladosti i Radnika, kao i loša i neubedljiva igra crno-belih bili su inicijalna kapisla da Nenad Bjeković kaže reč, dve o Partizanu.

Grobari: Biće vam prazne tribine!

On kao glavne krivce vidi upravu kluba. U tome ga podržava i većina navijača, što se moglo videti na jučerašnjoj utakmici.

„I najveći tantuz vidi da se tamo ne radi dobro. Razumeo bih da su doveli dvojicu igrača, sa iskustvom igranja u Evropi, da se pojačaju, pokušaju da se plasiraju u Ligu Evrope, međutim, doveli su desno krilo Gorana Zakarića i vezistu Aleksandra Šćekića, igrače za koje 80 odsto Srbije nije čulo. Ti igrači su za samo nedelju dana postali starteri u Partizanu, što je dovoljan pokazatelj da se u klubu radilo loše“, istakao je nekadašnji golgeter, trener i sportski direktor Parnog valjka.

Takođe je prokomentarisao moguće odlaske Sume i Ožegovića, igrače za koje je Partizan izdvojio više od 2.000.000 evra.

„Igrači poput Sume i Ožegovića nikada nisu ni bili potrebni Partizanu, tako da ne smatram da tim nešto gubi bez njih. Pratim fudbal ceo život, hajde, recite mi vi, šta je njihov konkretan učinak? Neću ni da komentarišem za koji novac je Suma doveden, a šta je od toga opravdao. Samo neka idu“.

Nije imao lepe reči ni za Miroslava Đukića.

„Prošlog trenera ne žalim, već ga smatram glavnim krivcem, jer je morao da kaže „dovode igrače bez moje saglasnosti“. U moje vreme nikad nismo doveli, ni prodali, igrača bez razgovora sa trenerom, tako da trener nije imao alibi i nije mogao da se krije iza uprave“.

Dok Bati Mirkoviću daje kompletnu podršku, kao i svaki iskreni navijač Partizana.

„Srećan sam što je došao Mirković, jer će Gordan Petrić i on imati podršku svih iskrenih navijača Partizana. Ubeđen sam da njih dvojica ne bi radili ništa što je protiv interesa kluba, kao i da će se suprotstaviti svima koji budu radili protiv Partizana“, dopunio je Nenad Bjeković, legenda Partizana.

JOŠ SPORTA:

Bata: Zadovoljan sam samo pobedom

Milojević: Vojvodina nas je repspektovala!

I juniori dominiraju basketom

Crno-bela mučnina traje