Delije su njih trojicu čekale celo leto

> 16:43

Evo kako je Milojević prokomentarisao nova pojačanja Zvezde. 

Son ipak neće ići u vojsku

Trener Vladan Milojević rekao je da su jučerašnja pojačanja koja su stigla na stadion Rajko Mitić predstavljala klupski prioritet od početka leta, a da su se protekle večeri samo sklopile kockice za njihovo dovođenje u klub.

Šef struke crveno-belih je rekao da su presudili igrači, ali i ljudski kvaliteti koje ovi igrači poseduju.

"Mislim da smo dobili tri kvalitetna igrača, ne treba preterano pričati o njima. To su bili naši ciljevi još od početka, na sreću to se i ispunilo. Pojačaće konkurenciju u timu, samo zdrava konkurencija može da vas čini da budete još bolji. Sa druge strane, ostali smo u trci u sva tri takmičenja, imamo najviše ciljeve, imaćemo dosta utakmica do decembra, dok se ne završi prvi deo, tako da bih voleo da ih imam brzo na terenu. Boaći i Čaušić su već igrali za svoje klubove, jedeno oko Marka ćemo videti u kakvom je stanju. Ove dve nedelje pauze će nam pomoći, tako da očekujem i da oni vrlo brzo konkurišu za najbolji sastav", kaže Milojević.

Uprava kluba je izašla u susret treneru Milojeviću. 

"Nikada nisam imao problem sa podrškom, znam da me je uprava uvek podržavala u svemu. Mislim da sportski sektor, a pogodtovo gospodin Mrkela, danonoćno radi na dovođenju igrača. Ti igrači su nam bili primarni ciljevi, ali postoji tajming. Vi u nekom trenutku ne možete da ostvarite to iz ovog ili onog razloga, sada su se kockice poklopile, jako sam srećan zbog toga. Mislim da takvi igrači zaslužuju da igraju u Crvenoj zvezdi. Boaći je neko koga znamo, jedan igrač koji je mnogo toga dao Crvenoj zvezdi. O kvalitetetima Marina i da ne pričamo, a Čaušić je jedno dete kojem je moja malenkost bila trener u mlađim kategorijama. Znamo o kakvom se čoveku radi, igraču pravog profila Crvene zvezde. Nemojte da zaboravite da je bio kapiten te generacije 1992. Mislim da smo dobili fudbalski tri dobra momka i ono što je najbitnije karakterno i ljdski, tri velika pojačanja".

I dalje postoje šanse za odlaske pošto prelazni rokovi u nekim zemljama nisu gotovi.

"Opšte je poznatno da postoje igrači koji će u slučaju dobre ponude moći da odu uz dozvolu kluba. Ovo ostalo, oni su profesionalci, moraju da se bore, svako od njih želi da igra, na kraju krajeva ni meni nije lako. Ono što oni treba da rade jeste da meni prave probleme oko odluke ko će da igra. Imamo dosta utakmica, doći će kiša, teški tereni, kartoni, trebaće nam dosta igrača", rekao je Vladan Milojević.

Crvena zvezda će u nedelju od 19 igrati protiv Vojvodine. 

JOŠ SPORTA:

Marko Marin ima poruku za delije

Mitar: Nisam ni brz ni spretan

PL: Alisonova glupost ostala nekažnjena, Redsi ukrali 3 boda

Kimi skinuo Ferarijevo prokletstvo dugo osam godina