Partizan - Kako će izgledati stručni štab Bate Mirkovića, šta (ni)je promenio?

> 22:52

Dan pošto je potvrđeno da će Zoran Mirković naslediti Miroslava Đukića na mestu šefa stručnog štaba Partizana, on je večeras i zvanično predstavljen u klubu iz Humske.

Radnik slavio, Napredak izvukao nerešeno

U prilogu možete da pročitate šta je Mirković tom prilikom poručio i koje je probleme odmah izdvojio, a bitan detalj u celoj priči je i sastav njegovog stručnog štaba.

Ono što se još juče znalo, to je da će mu prvi saradnik biti Gordan Petrić, a uz njega ostatak stručnog štaba izgledaće ovako:

pomoćni trener Žarko Lazetić, trener golmana Nemanja Jovšić, kondicioni treneri Miša Filipović i Aleksandar Tomić i Strahinja Pandurović.

Dakle, uz Miroslava Đukića, klupu Partizana napustio je i njegov pomoćnik Goran Pandurović, a nejasno je da li će i Đorđe Pantić ostati na mestu trenera golmana, s obzirom da se na klupskom sajtu njegovo ime i dalje nalazi uz Nemanju Jovšića.

S obzirom na učestale povrede igrača, bilo je u proteklom periodu kritika i na račun kondicionih trenera, ali Mirković je za sada odlučio da Mišu Filipovića i Sašu Tomića ostavi u stručnom štabu.

Izvor: Sportske.net

JOŠ SPORTA:

Trnava napravila očajnu uvertiru pred duel sa Zvezdom!

"Orlići" u finalu Evropskog prvenstva, dominacija Marka Pecarskog!

Zvezda slavila na "krovu" i primila gol posle 596 minuta!

Džordan Trampu u lice: Podržavam Lebrona!