Goran Zakarić novi član Partizana!

> 15:51

Novi član Partizana od danas je postao Goran Zakarić (7.11.1992. 182 sm, 82 kg) krilni vezista sarajevskog Željezničara i najbolji igrač Premijer lige BIH. Zakarić je potpisao ugovor na 3 godine i dobio dres sa brojem 77.

Simić: Srećan zbog druge šanse

Zakarić je fudbalsku karijeru započeo u Kozari iz B. Gradiške, nastavio u Dinamu iz Zagreba, Širokom Brijegu, Lokomotivi iz Zagreba, Slaven Belupu, Zrinjskom i Željezničaru. Za reprezentaciju BIH odigrao je 6 mečeva.

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Imao sam težak period u poslednjih mesec i po dana. Pregrmeli smo sve i došao sam u klub. Bilo je i drugih ponuda na stolu, ali čim su me obavestili da Partizan ima želju da budem deo svega ovoga, rekao sam sebi da želim da budem tu i ostale ponude sam stavljao sa strane. Bilo je teško, ali na zadovoljstvo svih smo završili ovo", rekao je Zakarić na promociji na stadionu u Humskoj.

Zakarić je potpisao ugovor na tri godine, a došao je iz sarajevskog Željezničara.

"Svi znamo ko je Partizan, najveći klub na ovim prostorima i jedva čekam da se pridružim ekipi i dočekam prvu utakmicu. Nadam se da ću dati svoj maksimum i pomoći, kako sebi, tako klubu", kazao je Zakarić.

Novog člana medijima je predstavio sportski direktor Ivica Iliev.

"Raduje me to što smo istrajali do kraja u nameri da ga dovedemo, a to je bilo uzajamno. Bio je spreman da rizikuje šest meseci svoje karijere, sve je učinio da postane igrač Partizana", rekao je Iliev.

JOŠ SPORTA:

Spartak menja stadion

Najave se obistinile - Voja u Torinu!

Turnir u Kini: Srbija izgubila od Ukrajine

ŠPAGETI VESTERN: Modrić, Pjanić i Sergej u glavnoj ulozi!