Đukić: Mi smo napadačka ekipa, a tako će biti i sutra!

> 19:46

Miroslav Đukić je izjavio da se neće braniti u Litvaniji protiv Trakaje. 

"Orlići" surovi - sa +72 do četvrtfinala

Fudbaleri Partizana će u četvrtak gostovati Trakaji u revanš duelu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli u Litvaniju nose minimalnu prednost od 1:0 iz Beograda. 

"Ostvarili smo laganu prednost, dolazimo ovde da igramo drugih 90 minuta, znamo da će biti teško, ali učinićemo sve da prođemo. Nećemo mi puno menjati u našem stilu igre, kao što smo igrali u Beogradu, tako ćemo i ovde pokušati da se nametnemo i da vodimo meč", rekao je Đukić.

Na pitanje da li ga nervira način na koji je prvi meč prikazan u srpskoj javnosti, Đukić je rekao da tu ne može ništa da promeni. 

"Bitno je da sam ja svojim igračima dočarao šta ih očekuje u tom meču, da igramo protiv dobro organizovane ekipe koja igra dobar fudbal i da su to igrači shvatili i da se ni u jednom momentu nisu opustili. Iako smo imali težak ambijent, igrači su uspeli da zadrže mir koji je potreban i da steknemo prednost koju ovde nećemo braniti, već ćemo ponovo pokušati da igramo našu igru", rekao je Đukić. 

Novinare je zanimalo i da li Partizan ima "plan B" ako stvari ne krenu kako treba. 

"Ne razmišljamo da stvari neće krenuti dobro. Sigurno da uvek ima i 'plana B' ako stvari ne idu kako treba, da li ćeš ubaciti još jednog špica, ofanzivnog veznog... Ali, naše opredeljenje je uvek ofanzivno, uvek napadačko.

Mi nismo ekipa koja zna da čeka protivnika, mi smo ekipa koja u svaku sledeću utakmicu ulazi pobednički. Partizan nije od ekipa koja zna da spekuliše, mi smo ekipa napadačka i tako će biti i sutra. Od prvog minuta ćemo pokušati da se nametnemo, da vodimo meč i da pokušamo da damo gol koji bi nam dao mir i sigurnost", dodao je trener Partizana. 

Meč između Trakaje i Partizana počinje u četvrtak od 18 časova.

JOŠ SPORTA:

"Pipito" rekao DA!

"Posebnom" ističe vreme - Zidan menja Murinja?

Milojević izostavio novajlije (SASTAVI)

Inter završio prvi deo zadatka - Hrvat potpisuje