Loše vesti iz Partizana

> 16:49

Napadač će odsustvovati neko vreme.

Ovo će Delić poručiti svojim igračima pred finale!

Novi napadač crno-belih Nemanja Nikolić moraće na pauzu već posle prve odigrane utakmice u novoj sezoni. Zbog povrede kolena će morati da odsustvuje naredne četiri nedelje pa će se na teren vratiti tek u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. 

''Nemanja Nikolić, napadač  Partizana, odsustvovaće sa terena četiri nedelje. Nemanja je na treningu pred utakmicu sa Rudarom iz Pljevalja zadobio udarac, ali se medicinskoj službi požalio tek posle završene utakmice 1.kola kvalifikacija za LE'',navodi se u informaciji iz Partizana dostavljenoj medijima.

Sve je potkrepljeno i izjavom klupskog lekara, dr Ilije Rosića, koji je izneo svoje stručno mišljenje o težini povrede i daljoj hospitalizaciji.

'Nemanja ima anatomsku varijaciju patele, koja se na prvom snimku magnetne rezonance pokazuje kao prelom, ali nije jer je prikazano obostrano na dodatnom snimanju! (Utvrđeno je  da na oba kolena ima odvojene obe čašice što može biti urođeno i ne smeta pri sportskim aktivnostima) To je medicinski poznato kao patela bipartita! Pošto je dobio jak udarac na tom  mestu je  imobilisan  kako bi ga prošlo što pre. Igrač mora da miruje. Očekuje se potpuni povratak na teren za oko 4 nedelje'', poručio je dr Ilija Rosić. 

Ostaje da se vidi da li će usled ove povrede Partizan sačuvati Ožegovića ili će dovesti nekog novog. 

JOŠ SPORTA:

Zvanično - Vest Hem angažovao sedmo pojačanje

Evo kako Vimbldon najavljuje današnje finale!

Ogromne pare dobijaju finalisti Mundijala

Murinjo sprema pakleni finiš prelaznog roka