Miloje: Idemo polako sa Melegom i Stojiljkovićem, ne želimo da se povrede

> 01:49

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Rid sa 2:0 na pripremama u Austriji.

Maljković: Gradimo novi identitet, moramo da pronađemo put da se sastavimo!

Zvezda je započela misiju nova sezona i Liga šampiona. 

Milojević je zadovoljan rezultatom protiv Rida, ali ga neke druge stvari više zanimaju. 

"Sada mi je najvažnije da kod svojih igrača vidim želju, htenje i da sprovode u delo ono što radimo na treninzima. I dalje radimo najviše na fizičkoj pripremi i mislim da smo na tom polju sve bolji iz dana u dan. Mogu da budem zadovoljan odnosom prema igri mojih fudbalera, oni znaju da ja na tome insistiram. Bilo je dosta dobrih stvari danas na terenu, ali naravno i nekoliko onih koje treba ispraviti. Za to i služe treninzi i pripremne utakmice, idemo korak po korak i svakim danom se trudimo da budemo sve bolji", rekao je Milojević za zvanični sajt kluba. 

Posebno je bio zadovoljan igrom novog fudbalera Dejana Melega. 

"Imamo izvođače penala, ali smo ovim gestom hteli da ukažemo poverenje i poštovanje Melegu. On vredno trenira, ali nemojte da zaboravite da je imao dugu pauzu u Kajzeriju, nije igrao. Pokušavamo da otkrijemo na kojoj poziciji će se on najbolje uklopiti. I on i Stojiljković dolaze iz pauze, moramo da budemo strpljivi što se tiče integrisanja u naš sistem igre i podizanja fizičke pripreme. Oni su kvalitetni fudbaleri, nemamo tu nikakvu dilemu, ali želimo da izbegnemo neki potencijalan problem sa povredama, ne bi bilo dobro da ih to izbaci iz koloseka", ističe trener crveno-belih. 

Milojević smatra da je Rid u ovoj fazi priprema tačno protivnik kakvog je hteo, dok za narednog rivala, kiparski Apolon kaže da je sa sličnog područja kao i Apoel. 

Zvezda se sa Apoelom može sastati u drugom kolu kvalifikacija. 

"Nismo znali kada smo birali protivnike na pripremama koga ćemo izvući kao potencijalne rivale u kvalifikacijama. Važno je napomenuti da i LASK iz Linca, kao i Apolon, igra kvalifikacije za Ligu Evrope. Volim da igramo jake utakmice, mislim da na takvim mečevima možete da vidite prave vrednosti vaše ekipe, a i da naučite nešto, jer to je savremeni fudbal" dodaje Milojević. 

Milojević je na pripreme poveo nekoliko mladih igrača na koje će računati u budućnosti. 

JOŠ SPORTA:

Urugvaj oborio Samaru!

Džokeru maksimalan ugovor! Veliki novac je u pitanju!

Žesus se dobro seća Srbije

Amrabat besan: VAR je sr...e!