Vojinović predvodi zmajeve u novoj sezoni!

> 16:01

Zmajevi su prethodnih dana napravili plan priprema, odnosno koliko će dana boraviti u glavnom gradu, a koliko u Slovenj Gradecu u drugoj fazi spremanja za novu sezonu. 

Jak udarac za Argentinu - Lanzini se povredio

Sportski deo kluba je napravio i plan odigravanja prijateljskih utakmica, kako u Beogradu, tako i na pripremama u Sloveniji i biće tu dosta zanimlijvih protivnika poput Jambiena iz Kine i Al Arabija iz Katara. Najbitnije je da su, Zmajevi rešili pitanje šefa stručnog štaba. 

Sportski sektor kluba nije imao dilemu prilikom imenovanja novog šefa stručnog štaba. U narednoj sezoni, na klupi Voždovca će sedeti Branko Vojinović. Može se reći da je Vojinović vojnik Voždovca, klupa mu je izuzetno poznata, jer je Zmajeve vodio u par navrata. Pre svega u sezoni 2008/09, a takođe bio i važna karika u stručnom štabu Bratislava Živkovića 2015. i 2016. godine. 

"Drago mi je da sam došao u klub koji iz godine u godinu napreduje u svim segmentima i kome je cilj da uvek bude bolji nego prethodne sezone. Došao sam u sredinu koja mi je poznata, koji nema problema i u kojoj se zna red." - istakao je za zvanični sajt novi šef stručnog štaba Branko Vojinović. 

"Na meni i ekipi je da svake godine napredujemo i da idemo dalje. Klub je prethodne sezone imao odličan rezultat i svestan sam očekivanja ljudi iz kluba i navijača. Cilj nam je svakako da budemo bolji nego prošle godine." - nadovezao se Vojinović. 

Ugovor je potpisan na godinu dana. 

Promocija je zakazana za ponedeljak u 9.30, kada će se održati i zvanična konferencija za medije povodom početka priprema FK Voždovac. 

JOŠ SPORTA:

Ibrahimović provukao tezu o nešvedskom imenu i tretmanu u njihovim medijima

Beže od Reala: Alegri prvo, sada Konte

Sergej stavio tačku na priču o transferu

Uroš Račić u Valensiji